Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az indexes õrkutyák jutalomcsirkeszárnyai

888.hu

2017.10.05. 13:28

Sokszor megemlékeztem már az Indexről, amely magát a sajtószabadság utolsó őrkutyájának kiáltotta ki. Ilyen szerényen. Ezt a jó hagyományt folytatnám most is. A szélsőséges objektivitás tekintetében az Index gyakorlatilag Kálmán Olgával van holtversenyben. Bár Olga asszony függetlensége, és a sajtószabadság iránti olthatatlan szomjából fakadó permanens szabadságharca az "Orbánrezsim" ellen mindenképpen az ellenzék méhkirálynőjét predesztinálja a képzeletbeli demokráciadobogó legfelső fokára. Olga asszony évtizedek óta fáradhatatlanul harcol a demokratikus erőkért. Akarom mondani a szocikért. Meg a liberálisokért. Mostanában meg Vona Gabiért.

A lényeg, hogy a másik oldalon mindig Viktor mester legyen. Becsípődött neki Orbán. Nem hibáztatom. Nincs ő ezzel egyedül. A függetlenobjektíveknek 27 éve van becsípődve Orbán. Van, akinek 47 éve.

Makacs egy nyavalya, na. És a haragos Istennek sem hajlandó elmúlni. A magukat független újságíróknak hazudó ballib kollégák a demokrácia legfőbb ellenségének mindig Orbánt tekintik. Mindent meg is tesznek a bukásáért. A legszentebb objektivitás jegyében. Persze megmosolyogtató, amikor időről időre megvilágosodnak a tekintetben, hogy "a demokrácia nagy ellenségét" a nép választotta meg. Egymás után kétszer is. Kétharmaddal. És mióta Botka bömbölve leszállt a haladás hófehér paripájáról, és a betiltott ellenzéki sajtó 70 mikrofonja előtt bevonult a történelemkönyvekbe a nagy szegedi fegyverletétel megvalósításával, már az is biztossá vált, hogy Orbán Viktor harmadszorra is bizalmat kap. Ahogy a dolgok mennek, négyötöddel.

Ezt a haladás és a demokrácia vitéz harcosai a jelek szerint egyre méltánytalanabbul viselik.

Gulyás Márton a hírek szerint egy olyan új választási rendszeren dolgozik, amiben a fideszes szavazatokat import spanyol rendőrök fogják távol tartani a szavazóhelyiségektől. Schilling Árpád pedig azon ügyködik, hogyan lehetne alkotmányba foglalni, hogy a tradicionális baloldali és liberális választókerületekben (Újlipótváros, Angyalföld) leadott szavazatok kettőt érjenek. A Momentum mindig csillogó szemű, ártatlan tekintetű fiataljai pedig azért lobbiznak, hogy a vidékiek ne szavazhassanak.

A nagy ellenzéki összefogás egyik csodafegyvere pedig az lenne, ha az összes háztartásból kiköttetnék a Tv2 híradóját. Ideje lenne azért eldönteni az indexes Sixxnek, hogy akkor most a kutya nem nézi a Tényeket, vagy mindenki az állítólagos propaganda miatt szavazna a Fideszre. Mert a kettő együtt baromira nem működik. Nincs szinkronban. Kizárja egymást. Nem tudom érthetőbben leírni. Tehát, ha totális bukta a mindenhol fogható Tények, ellenben a szintén minden háztartásban fogható ellenzéki RTL Klub meg rommá veri az összes korosztályban, akkor hogy lehet, hogy mégis a Fidesznek hisznek a népek? A Hír TV-n követhető Jobbik-propagandát viszont törvényileg tennék kötelezővé.

A pletykák szerint.

A valóságban viszont a Kálmán Olgánál vendégeskedő kriptokommunisták tényleg azon keseregnek, hogy nem őket nézi az egész ország. Mert ha őket néznék, akkor – most tessenek figyelni – Orbánt elsöpörné a néphatalom.

Ami egyébként nettó hülyeség. Én például mindig megnézem, és nálam pont hogy ellenkező hatást ér el.
Minél többet látom Horn Gábort, Hont Andrást, és Farkasházy Teddyt, ahogy diktatúrázva rettegnek, annál biztosabb vagyok abban, hogy soha többet nem akarok ballib kormányt. Isten ments, hogy újra ezek, s ezek holdudvara legyen hatalmon.
 
Felmerült még a Szabad Nép félórák ismételt bevezetése is, de ezt az ellenzéki vezetők közül többen is elvetették, mert a mostani Népszava annyira olvashatatlan, hogy ez az ötlet inkább vinne, mint hozna.

Szóval bajban vannak a nagyondemokratikus erők. Akkora bajban, hogy a bajt még legnagyobb reménységük, és egzisztenciájuk fenntartója is érzékelte. Lett is neki egy enyhe lefolyású alkoholmérgezéssel megbolondított ideg-összeroppanása, amit pár hirdetőoszlop összesimicskázásával vezetett le. Sáros zakóban, a hajnali órákban kapta lencsevégre egy szemfüles veszprémi lakos, ahogy Lajost épp igazoltatják az összepingált oszlopok előtt. Egy valódi összeomlás. Egy kontrollálatlan, szétcsúszott személyiség leépülésének utolsó stádiuma látható a képen. Egy ittas ember, aki hajnalban beborult egy árokba, majd nekiállt pingálni. Egyértelmű. Mindenki ezt látja.

Kivéve az Index őrkutyái. Akik persze foggal-körömmel ragaszkodnak ahhoz a hazugsághoz, hogy Simicska lenne az új gazdájuk. Az Index propagandistái hosszú cikkben mentegetik a gazdit. Megmagyarázzák. Szerintük „megtervezett” akcióról van szó. Simicska „üzenni” akart. Hogy vele „még számolni” kell. Meg, hogy elég őrült, hogy ilyen dolgokat csináljon. No igen. Előre eltervezte, hogy ájulásig fogja inni magát, és sáros zakóban imbolyogva fog graffitizni. Ez olyan életszerű!

Szerintem meg nem vagytok ti őrök. Csak kutyák. Fussatok a gazdihoz!

Hátha rendel nektek egy újabb vödör csípős szárnyat!

A 888.hu véleményrovatának szerzői: Apáti Bence, Bertha LászlóFalusi Vajk, Fűrész GáborGFGH.I., Ifj. Lomnici ZoltánKetipisz SztavroszMegadja GáborKovács TiborSzentesi Zöldi László, Vincze Viktor Attila.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére