Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bajnai Gordon választhatta ki bábnak Márki-Zay Pétert

K. Gaál István

2022.03.21. 18:00

 

És Márki-Zay Péter tényleg csak egy báb. Tudtuk ezt eddig is, de már végképp biztosak lehetünk ebben, hiszen már a miniszterelnök-jelölt oldaláról kiszivárgott nyilatkozatok is erről szólnak.

Azt eddig is tudtuk, hogy Márki-Zay Pétert dróton rángatja a Gyurcsány-család, ám hétfőn új dimenzióba került mindez, amikor az Indexen megjelent egy cikk arról, hogy a hódmezővásárhelyi politikai analfabétát maga Bajnai Gordon választhatta ki a listavezetői szerepre.

 

És lássuk be, hogy ha van Gyurcsány Ferenchez fogható aljasságú ember a baloldalon, akkor az Bajnai. Emlékszünk: ő volt az, aki Gyurcsány hazugságra épített hatalmát átvette és két kézzel szorongatta mindannyiunk nyakát. Sosem látott költségeink voltak, hiszen mindent felemeltek az ártatlan arcú Bajnai vezetésével. Most annyira ne is menjünk vissza a történelembe, hogy mit tett a volt miniszterelnök a hajdúsági libatermesztőkkel és azzal se foglalkozzunk, hogy a legendák szerint hány embernek ment tönkre Bajnaiék miatt az élete.

Most foglalkozzunk azzal, hogy Bajnai kijelölhette Márki-Zayt arra, hogy legyen miniszterelnök-jelölt. Vagyis rászabadította ezt a futóbolondot az országra. A helyzet azonban ennél sokkal bonyolultabb, mert a cikk még adatgyűjtésekről is szól, amelyeknek köszönhetően Bajnaiék adatokat is gyűjthettek a választókról és az egész céghálójukat Észtországban működtetik, hogy kijátsszák a sokkal szigorúbb adatvédelmi szabályokat.

 

Még érdekesebbé teszi az ügyet, hogy Bajnai korábban teljes mellszélességgel állt Karácsony Gergely mellett, akivel a rossz nyelvek szerint közös fővárosi ingatlanbizniszei is vannak, ám egy hirtelen mozdulattal kifordult a főpolgármester mellől. Vagyis úgy váltogatja a kedvenceit, mint más a fehérneműjét. Mindig ahhoz húz, akit jobban tud irányítani. Mert lássuk be, hogy Karácsony Gergely nem egy nagy formátumú politikus, de nála is van sötétebb a baloldalon, mégpedig Márki-Zay. Ráadásul ő annyira sötét, hogy neki csak a hatalom számít és ezért minden piszkos munkát elvégez, amit a megrendelők kérnek.

 

A helyzet világos: ez egy utolsó kísérlet Orbán Viktor és a Fidesz leváltására. Kerestek hozzá egy félkegyelműt, aki bármit kimond a száján, még az sem zavarja, ha naponta mást hazudik. Ezzel a demagóggal akarnak visszakerülni a hatalom közelébe a Bajnai-féle sötét figurák, hogy ott a háttérben meghúzódva valósítsák meg gaz terveiket és közben tönkretegyék az országot. Teszi mindezt csodás összefogásban Bajnai és Gyurcsány.
Szép pár.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére