Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Barabás és Jézus

Pozsonyi Ádám

2021.04.02. 19:00

Gyerekkorában az ember esetleg hajlamos azt hinni, hogy a Biblia egy része csak szimbolikus. Hogy csak a hatás kedvéért odaköltöttek valamit, vagy a számtalan generáció alatt módosult.

Nem is a spirituális, vagy filozófiai igazsága, hanem egyes kiragadott részletek.

Ott van például Barabás. Barabás, ez a rablásért, gyilkosságért vagy lázadásért elítélt bűnöző, akit Pilátus szabadon engedett a nép követelésére, holott ő inkább Jézusnak szeretett volna megkegyelmezni.

Miért követelné a tömeg, hogy a bűnös gyilkost engedjék el Jézus helyett? – tamáskodhatna az ember.

Nos, korunk a bizonyíték, hogy minden igaz. Hogy a tömeg semmit nem változott.

Ott van például a George Floyd esete. Ott van a mára kialakult Floyd-vallás.

Ott egy többszörösen visszaeső drogos bűnöző. Ott egy kegyetlen köztörvényes alak, aki hamis pénzzel fizet, aki rablással szerzi a pénzt, aki a terhes nők hasához szorított késsel jut bevételhez, ott ez a minden erkölcsi normát áthágó bűnöző, és a tömeg letérdel előtte. A tömeg letérdel előtte, és a rend és a törvényesség védőit hurcolják meg. És a tömeg, az emberek nagy része a fejét követeli.

„A tavaly májusban, őrizetbevétel közben George Floyd halálát okozó rendőrnek, Derek Chauvinnak másodfokú gyilkosság és másodfokú (szándékos) emberölés vádjával kell szembenéznie.

Az eset az egész világra kiterjedő rasszizmusellenes tüntetéshullámot, a Black Lives Matter-mozgalmat indította el.

Ez a helyi férfi azt mondja, „volt egy olyan érzésük, hogy elnapolják az ügyet. De azért imádkoznak, hogy haladjon előre a per, és ne sikerüljön az enyhébb vádpontot – a halált okozó testi sértést – érvényesíteni. A maximális büntetést akarjuk neki.”

„Mindenképpen gyilkosságért kell elítélni. Minél több időt tölt börtönben, annál jobb” – hangzik egy másik vélemény. (…)Amennyiben a fegyvertelen George Floyd nyakán, csaknem 9 percen át térdeplő rendőrtisztet elítélik, akár 40 év szabadságvesztésre is számíthat.”

És a métely terjed!

Ezt a Floyd-vallást egyes ellenzéki körök megpróbálják hazánkban is meghonosítani.

A ferencvárosi önkormányzat átadta a szivárványszínű Black Lives Matter-szobrot.

Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere szerint azért fontos az installáció felállítása Budapesten, mert „a rasszizmus és a rendőri brutalitás elleni BLM-célok ugyanolyan relevánsak Magyarországon, mint bárhol másutt.” Példaként az Orbán-kormány migránsok és menekültek elleni „könyörtelen kampányát” említette.

Ó, mily autentikus ennek a több ezer kilométerre innen véletlen meghalt kegyetlen visszaeső bűnözőnek a szobra – aki miatt tízezrek életét tették pokollá, és tucatnyi ember halt meg – a magyar bérházak tövében!

A többszörösen visszaeső kegyetlen gyilkost vállán hordozza a tömeg, az újságok dicsőítik a nevét, a neve mindenfajta törvénytelenségi hullám elindítására mentség.

George Floyd személye köré szinte egy vallás épül. Jogos elbukása egy időszámítás kezdete.

„Floyd után két évvel” – mondja majd nemsokára a liberális sajtó!

És aranyat, pontosabban, hogy a korunk nyelvén beszéljünk, sok millió dollárt kap a családja kártérítésképp. Mindezt kapja kártérítésképp azért, mert ahelyett, hogy simán helyben lelőtték volna – ahogy azt tették volna egy átlag fehér bűnöző estében – megpróbálták előállítani, de a drogokon tengődő szervezete nem bírta ezt már ki.

Ebből is látszik, hogy a világ korcsosul.

Barabás családja legalább nem kapott kártérítést a fogva tartásért, és Pilátust a saját korában nem állították mindezért bíróság elé.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére