Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bocsánatot kérek Gyurcsány Ferenctõl

Bertha László

2016.04.29. 20:18

A Fõvárosi Törvényszék szerdai elsõfokú ítélete szerint Orbán Viktor miniszterelnöknek bocsánatot kell kérnie a Gyurcsány Ferenc tulajdonában lévõ Altus Zrt-tõl.

A Fővárosi Törvényszék szerdai elsőfokú ítélete szerint Orbán Viktor miniszterelnöknek bocsánatot kell kérnie a Gyurcsány Ferenc tulajdonában lévő Altus Zrt-től, mert egy nyilatkozatában valótlanul állította, hogy az Altus Európai Bizottságtól elnyert megbízását részben vagy egészben pártfinanszírozási célokra használta. A bíróság szerint a kormányfő hamisan állította azt is, hogy a megbízást a cég politikai megfontolásból nyerte el.

Ezt Gyurcsányról nehéz elképzelni.

Hogy Orbán bocsánatot kér-e, majd kiderül a jogerős ítélet után.

Mi azonban már most megtesszük helyette itt a 888-on.

Úgyhogy bocsánatot kérek magam és más magyar állampolgárok nevében Gyurcsány Ferenctől, hogy sem 2010-ben, sem 2014-ben, sem azt megelőzően makacsul és vakon nem szavaztunk Magyarország felemelkedéséért küzdő pártjaira. Nem támogattuk őszinte törekvéseit.

Bocsánatot kérek Gyurcsány Ferenctől, hogy 2006 október 23-án egy barátommal a Vasvári utcából gyalog az Astoria felé haladva kereszteztük a kardlapozó lovasrendőrök útját és akadályoztuk őket a szabad mozgásban.

Bocsánatot kérek Gyurcsány Ferenctől azok nevében, akik ugyanezt iskolás/óvodás gyermekeik és feleségük kíséretében tették.

Bocsánatot kérek Gyurcsány Ferenctől azok nevében, akik gumilövedékkel kilőtték a saját szemüket, majd megvádolták vele a feladatát szabályosan végző rendőrséget.

Bocsánatot kérek Gyurcsány Ferenctől, amiért felelőtlen állampolgárként elköltöttük az állam pénzét, csődbe vittük az országot, több száz milliárd forint deviza hitelt vettünk fel, ezzel nehéz helyzetbe hoztuk annak kormányát.

Bocsánatot kérek Gyurcsány Ferenctől, hogy állampolgárként és munkavállalóként nem dolgoztunk elég keményen, így a magyar gazdaság nem tudott növekedni, sőt válságba került.

Bocsánatot kérek Gyurcsány Ferenctől, amiért konok és szűklátókörű szavazóként nem támogattuk a felsőoktatás és az egészségügy privatizációját.

Bocsánatot kérek Gyurcsány Ferenctől, hogy hazudtunk éjjel nappal, becsaptuk és félrevezettük becsületes politikusainkat.

Gyurcsány Ferenc nem ilyen népet érdemel.

Me culpa.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére