Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Budapesten a brüsszeli szennyes

K. Gaál István

2022.05.11. 18:00

 

Kiszivárgott egy levél, amelyet Ursula von der Leyen írt a kollégáinak és amiben megindokolta, hogy miért látogatott el Magyarországra Orbán Viktor miniszterelnökhöz.

Íme a levél:

„Kedves elvtársak barátaim!

Egy hirtelen ötlettől vezérelve beugrok Budapestre és tárgyalok Orbán Viktorral. Nagyon fontos: hivatalosan azért megyek, hogy az olajembargóval kapcsolatban egyeztessünk, vagyis ha bárki kérdezi az utazásom okát, akkor ezt kell mondanunk. Ellenben más ügyek miatt is el kell mennem Budapestre.

Először is szeretnék forró vízben megfürödni. Erre egy ideje nem volt lehetőségem, hiszen mi itt a fejlett Nyugaton úgy spórolunk, hogy kevesebbet fürdünk és azt is hideg vízzel. Én viszont végre szeretnék már egy kádat tele engedni, beleszórni a fürdősót, nagy habot csinálni és fürdőzni egy jót. Erre momentán csak a magyaroknál van lehetőség és ezt nem szeretném kihagyni.

Aztán, ha már ott vagyok, mosnék is egyet. Beszéltem Orbánékkal, adnak mosógépet. Kicsit elegem van már a szennyes szellőztetéséből. Marha jó ötlet volt a elvtársunktól képviselő társunktól, de már nincs az a fényes szél, ami segítene. Mindenesetre most is a megszokott ruhámban kell menni, mert jelenleg nincs tiszta. Ha valakinek van olyan ruhája, amit ki kell mosni, az gyorsan adja le a titkárságon, viszem magammal.

Az utazás nem lesz gyors. Kézenfekvő lenne repülővel menni, de ennél most fontosabb érvek is vannak. Kocsival megyek és visszafelé Hegyeshalomnál tankolok. Nem kell aggódni, a küldöttség minden tagja autóval jön. Összesen huszonheten megyünk és mindenki külön kocsival, hogy tudjunk tankolni mindegyikbe külön. Viszünk kannákat is, azokat is telerakjuk benzinnel és gázolajjal. A tartókat a brüsszeli irodaházunk alagsorában pakoljuk majd le és 1,30 euró lesz az üzemanyag ára literenként. Valahogy a magyarok még ennél is olcsóbban adják, de mi teszünk rá egy kicsit, mert ugye a költségvetésünket is rendbe kell tenni.

Ha mindez bejön, akkor rendszeresen megyek majd Budapestre. Ma már csak ott tudjuk kimosni a brüsszeli szennyest.”

A levél természetesen a képzelet szüleménye. Vagy ki tudja?!

 

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére