Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elég az önostorozásból!

Pozsonyi Ádám

2022.08.19. 12:40

 

Ma reggel ezt tolta elém a Facebook hírfolyama:

„Michel Kolonn belga újságíró futótűzként terjedő nyilatkozata: »A Nyugat csak egy tolvaj civilizáció! Ha Spanyolország és Franciaország 17-ben. Évszázadokon át gazdagodtak, ez azért volt, mert aranyat és ezüstöt loptak Latin-Amerikából, és nem fizettek érte az indiánokat. Ha Franciaország, Anglia és az USA olyan gazdag lett, hála a rabszolgaságnak és az emberi lények ellopásának Afrikából anélkül, hogy bármit is fizetett volna.

Hasonlóképpen Belgium és Hollandia 19-től. századok nagyon gazdagok, amikor ingyen nyersanyagokat loptak Afrikából és Ázsiából.

A nyugati társadalmaink az elmúlt 500 évben fizetés nélkül fosztogatták ki a harmadik világ vagyonát. Táblázatot rajzolhatunk az összes szegény afrikai országnak, és megmutathatjuk, ki fosztotta ki és hogyan.

Röviden, néhányan tolvajok vagyunk, és ezért mások kárára gazdag országok lettünk.«”

 

Utánanéztem, Michel Colonne belga újságíró tényleg létezik. Úgyhogy reménykedhetünk benne, hogy valóban mondott, vagy írt ilyet, reményeinket a pocsék fordítás is megerősíti, amit szándékosan érintetlenül hagytam. Fő a hitelesség!

Mivel mégiscsak a nyugati civilizációhoz tartozunk – ezt sokan nem értik, és olykor látom, ahogy örömködnek, hogy majd a nyugat most megkapja az iszlámtól, pedig, ha Bécsben kalifátus lesz, az nekünk nagyon nem jó –, töprengtem egy sort.

 

Minden bizonnyal az inka aranyak demokratikusan kerültek Peruba, és a nép önként bányászta Atahualpának, az egyenlőség és a haladás elveit betartva. És az afrikai törzsek, amikor egymást megették, előtte szavazást tartottak arról, hogy kinek az érdekei sérülnek, és aki melegnek vagy transz neműnek tartotta magát, annak a lábából csakis meleg vagy transz nemű kannibál lakmározhatott. A mongol hódítók is mielőtt az aranyakat és ezüstöket szekérre hányták, és elhajtottak velük az orosz fejedelemségektől Lengyelországon át Magyarországig, fizettek érte, és a lángoló templomokat meg a hullahegyeket is lerendezték anyagilag. Minden bizonnyal. Ahogy a török hordák is, akik janicsárnak alkalmas gyerekeket hajtottak el. Nem lehetett másként, hisz az élet így működik. És azok a fekete határsértők, akik most semmibe veszik az európai érdekeket, a kerítést rongálják, és idejönnek az európai szociális hálón élősködni, azok teljesen másként viselkednek, mint az ötszáz vagy ezerötszáz évvel ezelőtti feketék. Ők nem megjavultak, hanem elromlottak. És ki a hibás? A fehér ember! Mert minden bizonnyal azért lettek ilyenek azok az afrikai emberek, mert Nike cipőt hordanak, okostelefont használnak, és farmert hordanak. A fehér szokások tették őket ilyenné, annak idején a fekete törzsekben demokrácia, szabadság, egyenlőség, testvériség és melegjogok uralkodtak.

 

Van ennek az önostorozásnak egy még betegebb fajtája.

„Csak az ember ilyen és olyan.” Ezt is millió helyen látom. Bezzeg a lúd, a disznó vagy a cápa az nem önző, nem gonosz, nem károsít semmit, de bezzeg az ember. Az a legrosszabb.

Minden bizonnyal, akik ilyet írnak, ezek a széplelkek a büdös életben nem láttak élőlényeket a maguk valójában, csak a természet harcából kivont kiskutyákat és kiscicákat. A házi kedvenceink ugyanis kikerülnek a természet harcából, épp ezért egyfajta örök gyerekkorban léteznek. Ezért ártatlanok. Bár Cirmi cica is megöli ok nélkül a kanárit, vagy a verébfiókát. És néha még csak meg sem eszi.

Hagyjuk abba az önostorozást. Ha valami a beteg nyugattól jön, akkor ez. És legyünk büszkék a magyar kalandozásokra is. A flagellánsok ideje lejárt.

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére