Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ellenzék: gerinctelenek gyülekezete

K. Gaál István

2022.04.04. 18:10

 

Gyorsan kiderült, hogy milyen őszinte volt a baloldal nagy összefogása. Láthattuk, hogy Orbán Viktornak igaza volt, amikor azt mondta, hogy az ellenzék két dolgot nem tud: nyerni és veszíteni. Pedig ugye utóbbit gyakorolják 2010 óta folyamatosan, de csak nem tudnak belerázódni. És most nem is az a lényeg, hogy nem hallottunk egyetlen gratuláló mondatot sem a vesztes féltől, ennél sokkal csúnyább dolog derült ki róluk.

 

Márki-Zay Péter a választás eredményének tudatában azzá vált, ami korábban is volt – csak nem derült ki róla. Egy szerencsétlen flótás képét sugározta a választói felé. Állt a városligeti színpadon, mögötte a hófehérkéje és a hét törpe – az asszony és a gyerekek –, de rajtuk kívül senki más. Emlékezhetünk még az előválasztás éjszakájára. Ellenzéki vezérek adták egymásnak a mikrofont, lapogatták a hódmezővásárhelyi politikai amatőr vállát és ott álltak mellette. A jóban ott voltak vele, csak ugye a bajban ismerszik meg a jó barát.

 

Amikor kiderült, hogy a jobboldal történelmi győzelmet aratott, akkor már nem volt ott vele senki és ez a legkevesebb. Sportos hasonlattal élve Jakab Péter, a még nyomaiban létező Jobbik elnöke páros lábbal csúszott be hátulról a bukott jelöltbe és megállapította, hogy Márki-Zay az egyszemélyes felelős a vereségért. (Azt nem tudni, hogy ezt a bérelt lakásban mondta-e a szeretője mellől, vagy esetleg máshonnan, de ezzel ő sem akart foglalkozni.) Aztán pedig jött Gyurcsány Ferenc és ő is közölte, hogy a „kapitány” a felelős a hajó zátonyra futásáért. Tehát nem ő, aki a magyar demokrácia legsúlyosabb bűneit követte el, hanem az általa felemelt elszabadult hajóágyú.

 

Eddig is tudtuk, hogy a baloldalon a gerinc nem a legfontosabb, de most ismét láthattuk ennek a lenyomatát. Ha szabad megjegyezni mindkettő 1G.

 

Annak idején Márki-Zay azt ígérte, hogy ellenzéket is vált. Ez neki nem sikerült, de segítettünk neki és amellett, hogy hatalomban tartottuk azt a kormányt, amelynek kizárólag a magyarok érdekei a fontosak, harmadszor is elzavartuk a baloldalt. Most itt a lehetőség arra, hogy azt mondjuk: talán végleg. Mert ezekre, akiknek nemhogy a magyar emberek, de még a saját elvbarátaik sem fontosak, semmi szükség nincs.

 

És félreértés ne essék, Márki-Zay Pétert az életben nem akarjuk többet látni a politikában. Nemcsak az országosból kell végleg eltűnnie, hanem a hódmezővásárhelyiből is. A saját városában úgy elverte Lázár János, hogy az sem lett volna csoda, ha a Városligetből sem talál haza. Márki-Zaynak és az egész baloldalnak vége kell legyen, mert ezek félkegyelműek és gerinctelenek. Egytől egyig. Belegondolni is rossz, hogy mi lett volna, ha nyernek, hiszen ha így viselkednek egymással, akkor mit tettek volna azokkal, akik nincsenek velük?

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére