Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ellenzéki komintern, második felvonás – csúcsböszmeségek

Szűcs Gábor

2021.09.25. 18:00

Az alábbi írásban csokorba kívánom szedni a második, az RTL Klub független-objektív munkatársának moderálásával megvalósuló, előválasztási „vita” legfontosabb szólások és legnagyobb böszmeségeit – amilyeneket még „ország-világ nem látott”. A vállalkozás nem kicsi, hiszen a jelenlévők személye önmagbán garancia a színvonalas és korántsem demagóg párbeszédre.

 

Dobrev Klára, mily meglepő, egy hazugsággal indított: „nálunk halnak meg szinte a legtöbben” – utalt a koronavírusban elhunytak számára. Hát igen, szinte... az USA-ban például 680.000-en, míg nálunk 30.000 fő. Ha tényleg azt akarta volna, hogy kevesebben veszítsék életüket a járvány következtében, akkor talán nem kellett volna a férjével és az uralmuk alá hajtott teljes baloldallal együtt az oltások ellen hergelni.

Karácsony Gergely megosztotta a nézőkkel: ők nemcsak tették a dolgukat a járvány alatt, de még a kormányt is cselekvésre kényszerítettük. Na, igen, a mindig proaktív, délelőtt már pizsamában a reggeli kávét szürcsölő főpolgármester, összeszedve minden befolyását és talpraesettségét, kétséget kizáróan térdre kényszerítette a kormányt, és megmondta Orbán Viktornak, hogy mit kell tenni.

Gergő, Gergő, ezt még te sem hiszed el!

A vakcinák elleni hergelést minden főpolgármesterek legjobbika sem hagyta abba, idézem: „végre a kormány belátta, hogy a kínai vakcina nem működik”. Tett valaha ilyen kijelentést a kormány? Vagy talán valaki ismét hazudik? Karácsony elmondta, hogy a városvezetői tapasztalatait kiválóan tudná kamatoztatni miniszterelnökként. Érdemes szembe állítani Orbán Viktorral, aki több mint harminc éve van benne az országos politikában, és tizenöt évet töltött miniszterelnökként.

Az ellentét magáért beszél, „kell még valamit mondanom, Ildikó?”?

Fekete-Győr András ismét előjött azon remek ötletével, hogy pénzt kéne adni az embereknek az oltásért, és hogy a Vadászati- és Természeti Világkiállításra költött pénzekből 800.000 embernek lehetett volna 100.000 forintot adni, hogy oltassa be magát. Nos, ez így összesen 80 milliárd forint, amivel két probléma van: az egyik, hogy az év legnagyobb természeti eseménye 17 milliárd forintba került, a többi költség a Hungexpo felújítására ment el, amit a következő években szintén ki,- és fel lehet használni; a másik, hogy vajon mennyibe nézi az embereket az, aki úgy gondolja, hogy kizárólag a pénzért elmennek oltakozni?! Ezt követően beleállt Dobrev Klárába, elmondva, hogy ők az őszödi beszéd óta foglalkoznak aktívan a politikával, és szerinte nem lehet a Gyurcsány-famíliával választást nyerni Orbán Viktorral szemben.

Erre több miniszterelnök-jelölt jelölt rácsatlakozott, egyetértve a borostás Lenin-fiú reinkarnációval.

Úgy tűnik, ekkor már mind tudták: az előválasztáson Dobrev Klára toronymagasan vezet. A Momentum elnöke tovább támadta Dobrevet, és feltette neki a kérdést, tudja-e kit támogat a DK Csongrád-Csanád megye 2-es választókerületében. A Dobrev-klán üdvöskéje előadta, hogy nem tudja, majd az „ifjú forradalmár” felvilágosította: Tóth Péter, az a politikus, aki tavaly, a Pride előtt így fogalmazott: „a végsőkig harcolunk a liberális söpredék és a genetikai hulladékok ellen”. Nos, ennyire melegbarát és demokratikus ez az új koalíció...

Jakab Péter elmondta, hogy gyermeke csak az anyának és az apának lehet, házasság pedig csak nők és férfiak között állhat fenn. Bár ez kivételesen igaz volt, azért fontos mégis kiemelni, mert ez is egy példája annak, hogy egyre több pontban mutatkozik meg, hogy egy ilyen szélsőbaltól szélsőjobbig tartó koalíció nem képes együtt maradni, kormányozni pedig pláne nem, hiszen merőben mást gondolnak a világról. Az egyetlen közös bennük, hogy bosszút forralnak a nemzetben gondolkodók ellen, és hatalmat akarnak, bármi áron.

Nekünk pedig ezt nem szabad hagynunk.
(Borítókép: Karácsony Gergely, Facebook)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére