Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Előre az ötéves tervért!

Pozsonyi Ádám

2021.12.14. 14:20

 

Új plakátok jelentek meg a városban! Busz- és villamosmegállókban, házak falán olvashatók.

Új plakátok, amelyek a termelésre, a változásra és a kitűzött feladat elvégzésére buzdítanak.

„DISZ fiatalok! Legyetek tagjai a repülő ifjúság hazafias szervezetének! Lépjetek be az MRSZ-be!” „Gyertek, lányok, traktorra!”

„Ne tétovázz! Állj mellénk a Vörös Hadseregbe!”

„A cséplőgéptől a begyűjtőhelyre! Teljesítsd beadási kötelezettséged! Több acél, erősebb ország!”

Jaj, bocsánat. Most látom, eltévesztettem valamit. Valamit itt félrenéztem. Mármint az évszámot. Nem 1951 van, hanem 2021. És a plakátokat, amelyekről beszélek, nem a Magyar Kommunista Párt vagy a Magyar Dolgozók Pártja helyeztette ki, hanem az Amnesty International. Hatalmas különbség! (Ja, nem.)

A friss plakát szövege így hangzik:

„Legyél meleg*

*leszbikus, biszexuális, transznemű, interszexuális, aszexuális, queer, roma, hajléktalan ember, nő, zsidó vagy menekült, az emberi jogok mindenkit megilletnek.

Mi azért dolgozunk, hogy mindannyian egyenlően és biztonságban élhessünk Magyarországon.

Emberi jogok világnapja 2021”

(Még szerencse, hogy nincs LMBTQ-propaganda! Képzeljük el, ha lenne.)

Ellenben kicsit meg vagyok zavarodva. Akkor ez mégsem „így születtünk, fogadj el így”, hanem ez egy önként választott dolog, és választhat, élhet másképpen is az ember? És akkor a hirdetése, propagálása megváltoztathatja az ember, a befogadó létszemléletét? Hatással lehet rá? Pedig mit dolgoztak azon eddig, hogy azt bizonygassák, hogy ez nem választás kérdése. Most meg kiderül, sőt ők maguk állítják, hogy mégiscsak az? Nem értem. Csak pislogok és forgatom a fejem.

Mellesleg a „melegházasság” és általában a homoszexuális propaganda támogatói a jelenben élnek. Ők megszülettek (micsoda fintora a sorsnak, hogy egy férfi és egy nő akaratából), de ők nem örökítenek át semmit – hacsak mások gyermekeit nem, akiket örökbe fogadnak. Ahelyett azonban, hogy a mindenkit megillető magánéleti oltalomban élnék le alternatív életüket, társadalmi kérdést kreálnak az ügyből.

A déli határra kellene kirakni kifestett szakállas fickókat, lágyan csókolózva. Kíváncsi lennék a hatásra.

És arra is, vajon a muszlim országokban miért nem plakátoznak az emberi jogok harcosai?

De amit leginkább nem értek, az a következő:

Nem értem, hogy miért nem az van odaírva arra a plakátra – ha már plakátra kell körmölni életvezetési tanácsokat és lelkesítő utasításokat –, hogy legyél becsületes, legyél emberséges, legyél segítőkész, legyél hűséges, legyél barátságos, legyél szorgos. Legyél hasznos tagja a társadalomnak!

Végezd jobban a munkád! Ne csapd be a barátaidat! Ha kölcsönkértél, add vissza, amint tudod. Keresd mindenben a minőséget.

Ne hazudj! Ne lopj! Felebarátod házastársát ne kívánd!

Hopp! Most látom, ez már túl biblikus színezetű. Ilyet egy haladó biztos nem hirdet.

Szóval miért nem azt írják oda, miért nem azt propagálják, amiből haszna származik a közösségnek? Abból, hogy valaki eddig nem volt meleg, és holnaptól meleg lesz, mi haszna van a közösségnek?

„Beadási kötelezettséged teljesítésével az ötéves terv megvalósítását, a mezőgazdaság felvirágzását, a falu szebb és boldogabb életét segíted elő.”

Hét még ebben is több praktikusság van. Még ebben is több szikrája van a józan észnek és az élhető világnak.

„LÉGY MELEG!”

Előre az ötéves tervért! Teljesítsük a 120 százalékot!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére