Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

És akkor jöttek a homofób migránsok...

Georg Spöttle

2022.09.06. 18:00

A politikailag korrekt, objektív és tényfeltáró sajtó már jó ideje ijesztgeti a német nagyérdeműt, hogy barna, náci hordák leselkednek minden zugban és komoly veszélyt jelentenek az LMBTQ közösségre. Igaz, hogy egyetlen ilyen politikailag motivált gyűlölet-bűncselekményt nem követett el egy árva bőrfejű sem, na de lehet, hogy majd el fognak... Mert ki más, ha nem ők, a mindent is tudó ballibek mondták ezt minden ellenérvre, ám most durva tockost kaptak egy muszlim pszichológustól.

Elsőre nézzünk meg néhány csúnya esetet: Kölnben a Pride alatt egy csecsén migráns megölt egy transzszexuálist, Brémában a villamoson egy 15 éves, muszlim migráns az intenzív osztályra juttatott egy transznőt, júniusban harminc közel-keleti rohanta le a karlsruhei Pride felvonulást, többeket megvertek és szivárványos zászlókat égettek, Drezdában egy 16 éves szír támadt egy kézen fogva sétáló férfipárra, egyiküket halálra késelte, a másik túlélte súlyos szúrt sebekkel. Most Ahmad Mansour pszichológus és migráció szakértő kongatta meg a vészharangot.

„A csecsének között igen gyakori a homofóbia, egyszerűen gyűlölik a melegeket. Hasonló fenoménnal találkozunk az afgán és a szír férfiaknál. A gond az, hogy a migrációval együtt a másság gyűlölete is eljut Európába. A csecsén elkövető, a 20 éves Nuradi A. már korábban a rendőrség látókörébe került. Hasonló rendezvényeken verbálisan fenyegette a résztvevőket. A fiatal férfinak elutasították a menedékkérelmét, ám mint sok százezer másik, ő sem lett kitoloncolva az országból. A csecsének szinte integrálhatatlanok.” – állítja Mansour.

Az a baj, hogy a politika vak, egyszerűen nem akar tudomást venni a problémákról. Ott van például a boksz-egyesület, ahol Nuradi A. edzett. Armin Laschet, aki Észak-Rajna-Vesztfália volt miniszterelnöke, azt mondta, hogy egy elképesztően jó projekt, ahol fiatalok sportolnak, barátkoznak és ez egyenes út az integrációhoz. Arról nem tett említést, hogy a klubban komoly térítés is folyik a Hezbollah (Isten Pártja) részéről. Az Iránból támogatott síita szervezet itt hálózza be a fiatal migránsokat. „Laschet ezt vagy nem tudja, vagy nem akarja tudni” – tette hozzá a szakértő.

Ahmad Mansour belüről látja a gondokat, mivel érintkezik bevándorlókkal és tapasztalja, hogy a német állam által a fiatal migránsoknak fenntartott sportegyesületekre hogyan telepednek rá a radikális szervezetek és az edzés mellé ideológiai képzés is jár. A melegek mellett egyre több támadás éri a zsidókat, a keresztényeket és az egyszerű átlag németeket is, csak azért, mert németek. Az utóbbi főleg iskolákban okoz problémát. Az újabb migrációs hullámmal újabb problémák is érkeznek, amelyekről a fősodratú sajtó elegánsan nem vesz tudomást, a politika pedig szép frázisokkal fedi el a valóságot.

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére