Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Feministák, előre a transzmozgalom ellen!

Pozsonyi Ádám

2020.10.17. 18:18

Pozsonyi Ádám írása a 888.hu-n.

Na, akkor mesélek valami érdekfeszítőt.
A Guardian számol be egy izgalmas eseményről:

RFU clears trans women to keep playing domestic women's rugby in England

Transgender women will still be allowed to play women's rugby at all non-international levels of the game in England for the foreseeable future, the Guardian can reveal, after the Rugby Football Union decided that more evidence was needed before implementing any ban.

Transznemű nők is játszhatnak rögbi csapatokban, Angliában.

Ez ellen persze volt, aki felemelte a szavát, és elrendeltek tudományos vizsgálatot is, de az RFU (Rugby Football Union) álláspontja élesen ellentmond a World Rugby-nak, amely a múlt héten úgy döntött, hogy a transz nők már nem játszhatnak nemzetközi női rögbit, miután a legfrissebb tudományos felmérések áttekintése nyomán arra a következtetésre jutott, hogy a „jelentős sérülés” kockázata „túlságosan nagy”.

A World Rugby új transznemű irányelvei azonban lehetővé teszik a nemzeti szakszervezetek számára, hogy „rugalmasságot” gyakoroljanak transznemű szabályaik meghatározása során. Az RFU úgy véli, hogy további munkára van szükség a tudomány értékeléséhez, valamint annak megvizsgálásához, hogy vannak-e olyan biztonságos módszerek, amelyek lehetővé teszik a transz nők számára, hogy folytassák az általuk szeretett sportot, ahelyett, hogy kitiltanák őket a hazai játéktól. Ezt az álláspontot értelemszerűen számos más ország is támogatja, köztük az Egyesült Államok és Kanada.

Tehát további tanulmányok és tudományos felmérések kellenek annak a bebizonyításához, amit egy tíz éves gyerek is rögtön lát – tehát, hogy egy 30-40 %-al nagyobb, nehezebb, és 15 %-al gyorsabb férfi egy életre kiható sérülést tud okozni a nőknek. Mármint egy valódi nőnek.

Mert ugye a transz nők nem nők – ahogy azt a fentebb említett 10 éves gyerek is azonnal látná -, csak az idióták elfogadják annak. Mert az ideológiájuk ezt követeli.

A haladók mindig fejben történő képzetekhez akarják igazítani a valóságot, és ha a valóság nem olyan, mint az elveik, akkor sosem az elveiket változtatják meg, hanem megpróbálják a valóságot. És mivel ezt nem lehet, ezért szankcionálják azokat, akik nem őrültek meg annyira, mint ők. Akik nincsenek annyira elszakadva a valóságtól.

Ideológust soha ne engedj a hatalom közelébe kerülni. Életveszélyes!
(Amikor Donáth Anna a facebookon sopánkodik, azért, mert a magyar kormány akadályozza az isztambuli egyezmény elfogadását, és azt harsonázza, hogy el kell utasítani a nők elleni minden erőszakot, akkor – ha lenne gerince – teljes mellszélességgel kiállna a transz mozgalom ellen. De természetesen kizárólag ideológiai síkon van a nők elleni erőszak ellen, a valódi erőszak ellen nincs szava.)

Vége a női sportoknak! Ezt most már kijelenthetjük.
A haladás a nőkkel, a legelső „felszabadítottakkal” a legkegyetlenebb. Velük szúr ki elsőként és legkíméletlenebbül.

A transz-dolgok voltaképp a feminizmus megkérdőjelezései. Mert, ha mindenki nő, ha bárki lehet nő, akkor a női sorsok nem különlegesek. Egyedülálló anyák, üvegplafon, szexuálisan zaklatott csinos nők, az első mensi, a tesi tanár nem fogadja el az igazolást, amit anya irkált meg reggel rohanva, mert megjött, az összes női fájdalom és átélt szenvedés mind-mind megy a kukába. Mert Béla, aki egy 27 éves tagbaszakadt fickó, ezt mind megúszta, s most ő nő, egyenjogú nő, és beáll a női rögbi csapatba játszani, rommá tarol mindenkit, és eltöri Ildikó kulcscsontját, amint nekirohan vállal, aki pedig átélte a mensit, a csúfolást, és azt, hogy tini korában füttyögettek utána a melósok, és ő sírt.

De ez senkit nem érdekel, mert megjött Béla, aki lehet, hogy a haverjaival füttyögetett az Ildikóhoz hasonlók után, majd megunta, kijelentette, hogy ő nő, és azóta előnye van, kulcscsontokat, kezeket tör, és kukába dobja Irma és Evelyn tízévnyi sportban eltöltött idejét.

Korábban – állítólag – előnye volt Bélának a társadalomban, mint férfinak. Abban a társadalomban, amelyben Ildikót előreengedték, megvédték, ha pimaszkodtak vele, ráadták a kabátot, és fizették a kávéházban a feketéjét, de most jön Béla, aki nem a „kinti” társadalomban túrja ki Ildikót – aki szerencsétlen pusztán szeretné megvalósítani magát, ahogy neki a haladók ígérték -, hanem beépül a nők közé, és már ott túrja ki.

Feministák, álljátok át hozzánk. Az érdekeink közösek.
Előre a transzmozgalom ellen!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére