Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gelgely menni Kijiv

Bohár Dániel

2023.01.13. 12:40

Annyira unom, sőt elegem van ebből a nemzeti büszkeséget feladó gondolkodásból. Azt hinné az ember, hogy 12 év után végre kikopik ez a „merjünk kicsik lenni” sztori, de akkor mindig jön valaki és elcseszi.

 

Olyan magyar embernek tartom maga, aki nagyon büszke a magyarságára, a nemzetére, az identitására. Ez nem szélsőséges dolog, hiszen ugyanúgy tiszteletben tartom, ha mondjuk egy szerb, horvát vagy ukrán is büszke a saját hazájára. Valójában nem is értem, hogyan lehetséges, ha valaki nem az, de mindjárt megmutatom, hogy van ilyen.

Az évtizedes nemzeti kormányzás egyik legfontosabb eleme (számomra a legfontosabb) a nemzeti önbecsülés visszaadása. Sajnos a szerencsétlen XX. századunk jelentős része arról szólt, hogy adjuk fel nemzeti identitásunkat és ezt a hozzáállást a kommunisták átmentették ’90 utánra is. A ma Magyarországán büszkeség magyarnak lenni. Jó magyarnak lenni.

Azonban vannak, akik vagy a kommunista gyökerek vagy a globalista főnökök miatt ezt képtelenek felfogni. Így történhet meg, hogy Dobrev Klára Bratislavaként hivatkozik Brüsszelben Pozsonyra vagy Karácsony Kijivnek hívja Kijevet.

A főpolgármester elutazott az ukrán fővárosba, hogy találkozzon most már végre a valódi Klicskóval. V4-es főpolgármester kollégáival vonatozott, hogy eközben miről beszéltek és milyen nyelven – na ebbe nem is mennék bele. A fotók szerintem mindent elárulnak.

Karácsony következetesen Kijivnek nevezi Kijevet. Ezt azért teszi, mert az ukránok erre utasították. Az a helyzet, hogy Kijevet magyarul Kijevnek hívják. Vagyis az ukrán fővárosnak van magyar elnevezése. Én értem, hogy az ukrán kérés valójában a globalista elit kérése vagyis parancsa, de azért álljon meg a menet.

A kijivező Karácsony Gergely nem volt ennyire érzékeny, amikor a kárpátaljai magyarok nyelvhasználata miatt kellett volna felszólalnia. Évtizedes probléma, hogy magyar emberek nem szólalhatnak meg az anyanyelvükön Ukrajnában.

Megértek mindent és borzasztóan sajnálom azt, ami a szomszédunkban történik, de akkor is sokkal fontosabb számomra a magyar érdek, mint mások parancsának teljesítése.

Na, ez az, amit a hazai dollárbaloldal soha az életben nem fog megérteni.

Magyarország akkor lesz egészséges nemzet, amikor végleg kikopik ez a meghunyászkodó magatartás.

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére