Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Győzelem és megsemmisülés

Bohár Dániel

2022.12.31. 11:30

Máskor több év alatt sem történik annyi minden, mint 2022-ben.

 

2022 elsődlegesen a történelmi kétharmados jobboldali győzelem éve volt, de annyi minden történt azóta, hogy április 3. is már távolinak tűnik.

A választási évek általában gyorsan telnek, intenzív kampány, pörgő események. Azonban a ‘22-es választás nemcsak ebből a szempontból volt különleges. Kitört a háború, ami átírt mindent, a belpolitikát és a világpolitikát egyaránt.

A magyar emberek látták, érezték és tudták, hogy biztonságot csak a nemzeti kormány tud garantálni. Április 3-án szavazataikkal ki is fejezték a véleményüket. Történelmi győzelem született, amelynek a nyertese Magyarország.

Ezzel párhuzamosan atomjaira hullott a baloldal, az összefogásnak gúnyolt politikai érdekközösség már a választás éjszakáján felbomlott. Márki-Zay Pétert úgy otthagyták, mintha soha nem is ismerték volna. A jövőre nézve is figyelmeztető pillanatok voltak azok, ilyen emberekre, akik egymást is elárulják azonnal, soha nem lehet bízni a hazánkat.

 

Történelmi győzelem és történelmi vereség, így lehetne röviden összefoglalni a 2022-es évet, azonban van még itt valami. Kiderült az elmúlt 30 év legdurvább politikai botránya is. A baloldal bukott kampányát az Egyesült Államokból finanszírozták. Soha ilyen konkrét beavatkozás a magyar választásokba nem történt. Az amerikai globalisták lefizették a hazai baloldalt, megvették őket kilóra. Hogy mit kértek ezért cserébe? Háborúpárti álláspontot és a szankciók támogatását. Meg is kapták. A baloldal ugyanis a kezdetektől fogva belekeverte volna Magyarországot a háborúba és mai napig is kiáll a szankciók mellett.

Gondoljunk csak bele, hogy mi lett volna, ha megnyerik a választást?

Ezzel a fejünkben lépjünk át a 2023-as évbe.

 

 

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére