Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyűlöletpolitika

Bohár Dániel

2022.11.09. 12:10

Szellemi munícióval képtelenek felvenni a versenyt a balosok, így más fegyvernemet választottak, ami a gyűlölet. Nem akarnak ők már senkit ésszel meggyőzni. Csak balhét és gyűlöletet.

 

A minap találkoztam Szabó Tímeával, a parlament női Jakab Péterével. Szabó már régebb óta a gyűlöletet választotta politikai eszköztárának. Ha úgy alakul, arról beszél a parlamentben, hogy „emberek döglenek meg”, ha máshogy, akkor pedig egyszerűen csak balhézik. A káosz élteti. Szóval a minap találkoztam vele, kérdezni szerettem volna tőle, de szó nélkül, rám sem nézve elfutott mellettem, majd beült az autójába. Aztán ott már beszélt, ha jól láttam, nem annyira szépeket gondolva rólam.

Pedig én csak kérdezni szerettem volna.

Szabó Tímea és a baloldal kifogyott az érvekből, nem akarnak ők már adni az embernek semmit, csakis gyűlöletet.

 

Ennek a legékesebb példája Hadházy Ákos néhány nappal ezelőtti akciója az MTVA előtt. Tünciztek páran, aztán amikor rájöttek, hogy mennyire kevesen vannak és mennyire nincs semmi értelme annak, amit csinálnak, elkezdtek balhézni.

Ment az O1G-zés, a gyújtogatás és a rendőrökkel való arcoskodás. Vagyis az erőszak.

 

Ugyanezek, ugyanezt csinálták 2018-ban is. Balhéztak a köztévében, majd elmentek a parlamenthez felgyújtani a szánkókat, az ország karácsonyfáját, majd füstgránátot dobni a rendőrökre, ugye, Fekete-Győr?

A hatalomért mindenre képesek. Semmilyen erőszaktól nem riadnak vissza, ha zavart tudnak kelteni vele.

Egy dolgot azonban nem értek. A magyar emberek időről időre megmutatják, hogy nem kérnek ebből. Legutóbb április 3-án. Akkor mégis miért csinálják? Miért balhéznak, ha ez a többségnek nem tetszik? Miért akarnak káoszt, ha az emberek a békét szeretnének?

Ja, hogy ezért kapják a dollármilliókat. Így már érthető.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére