Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány polgármestere a lelkekbe lövetett

Horváth K. József

2021.03.19. 17:00

Gyurcsány pestszentlőrinci katonája előbb célzott, aztán előre megfontolt szándékkal az emberek közé durrantott. Nem viccelt. A főnök tábornoki egyenruhája előtt bokázva Szaniszló Sándor polgármester rárontott saját választóira. Azokra az emberekre, akik nem is olyan régen élete legmagasabb tisztségébe emelve megválasztották.

 

Szaniszló Sándor pápább akart lenni a pápánál, Gyucsányabb Gyurcsánynál, amikor úgy döntött, hogy levélben kéri „Kásler miniszter urat a kieső oltóanyag-mennyiség azonnali pótlására, olyan, az unió által engedélyezett vakcinával, amelyik iránt megvan a közbizalom”. Szerinte ugyanis több száz adag kínai vakcinára nem volt jelentkező a XVIII. kerületben. Ezek a mondatok Szaniszló saját Facebook-oldaláról származnak, amelyeket csak a szemfüles lementés okán tudunk idézni és bizonyítani. Bejegyzését hatalmas számban követték ugyanis a kerületiek felháborodott reagálásai. Hogy, hogy nem, éppen az ellenkezőjét írták annak, amit Szaniszló állít. „Mi kértük volna! Hol nem volt jelentkező? Remélem, hogy ez csak valami vicc! Rögtön mennénk, ha szólnának!” Ilyen és ehhez hasonló tartalmú reakciók jelentek meg a kommentek között. A polgármester – érezve a büdöset – elkezdte módosítgatni a posztját, de az ötödik után nem bírta cérnával. Feladata a harcot, s egyszerűen levette az oldaláról a hamis állítást tartalmazó bejegyzését.

Kiderült ugyanis, hogy jó DK-s katonaként ő senki másnak, mint Gyurcsány Ferencnek akart megfelelni, akinek vezérletével a DK már petíciót is indított a kínai vakcina ellen. Sőt kampányt hirdettek a kizárólag uniós engedéllyel rendelkező vakcinák használata érdekében. Amint megesett az is, hogy gyurcsányista polgármesterek leveleket küldtek háziorvosoknak, hogy ne használjanak bizonyos vakcinákat. Mindezt természetesen az „elkötelezett oltáspártiság” jegyében. Azt nem tudom, hogy Szaniszló küldött-e ki ilyen levelet, az mindenesetre érdekes, hogy egyes XVIII. kerületi háziorvosoknál összegyűlt olyan információ, amellyel Pestszentlőrinc polgármestere Kásler miniszteren akarta végrehajtatni a DK parancsát: csak olyan vakcinával oltsanak a kerületben, amelyet az unió engedélyezett.

Ám hogy nem járt egyenes úton, arra a legjobb bizonyíték, hogy saját maga vette le eredeti posztját, amit következő bejegyzésében meg is erősített. Ha nem lett volna takargatnivalója, akkor kint marad az eredeti, a pestszentlőrinci lakosok pedig vidáman elmennek, és beoltatják magukat az esetlegesen megmaradt „több száz” vakcinával. Nyugodtan kijelenthető, hogy hamar elfogyott volna a készlet.

Szaniszló azonban, ahogy Gyurcsány is, politikát akart csinálni. Be akarta bizonyítani, hogy ő bizony boldog attól, hogy úgy táncol, ahogy Ferenc fütyül. A választók, az oltásra várók, a vágyakozók pedig le vannak – fütyülve.

Nem először. Emlékszünk, hogy a szocialista színekben polgármesterré választott Szaniszló ülepén még meg sem száradt a polgármesteri tojáshéj, de már hátat is fordított az MSZP-nek, hogy a DK-ba igazoljon. Hasonló a hasonlónak örül, szoktuk mondani. A jellemtelen meg a jellemtelennek.

S hogy ezt esetünkben is mennyire igazolja a valóság, Gyurcsány Ferenc ma a Facebook-oldalán teljes mellszélességgel kiállt a saját Facebook-bejegyzését is levevő, azt nem vállaló Szaniszló mellett. „Minden vád hazug, amivel vádolják Szaniszló Sándort! A végsőkig kiállunk mellette!” – írja Gyurcsány, s még hozzábiggyeszti az elmaradhatatlan valótlanságot a raktárban porosdó vakcinákról meg a kormány elleni gyűlölködést a „szedett-vedett, senkiházi bűnszervezetről.

Ahelyett, hogy csendre intené az övéit, hogy segítse az oltakozást. De nem! Ő ugyanis nagyon jól tudja, hogy ez a pestszentlőrinci vakcinás purparlé semmi másra nem jó, csak arra, hogy tovább növelje az emberek bizonytalanságát az oltással kapcsolatban, miközben melldöngetve hirdetik oltáspártiságukat. Az agglomerációban lévő kis faluban hallottam tegnap, hogy még egy 90 éves hölgy is uniós engedéllyel rendelkező vakcinát kért a keleti helyett, annyira hatott rá Gyurcsányék mantrája. Mintha nem is érzékelné, hogy ő éppen a legveszélyeztetettebb korosztály egyik tagja.

Gyurcsányék jól átgondolt életellenes hisztériakeltése hihetetlenül aljas eljárás, gondolom, látják. Semmi nem fontos számukra, csak a hatalom megszerzése. Ha arra az emberek élete árán lehet szert tenni, akkor a lelkeken is átgázolnak érte.

Orbán Viktor mai rádióinterjújában a következőket mondta ezzel kapcsolatban:

„A baloldal azzal tudna legjobban hozzájárulni a védekezéshez, ha abbahagyná az oltásellenes kampányát. Ahogy nő a beoltottak száma, úgy csökken a betegeké, és úgy fognak majd egyre kevesebben meghalni. (...) Ha most egy kicsit az oltásellenes kampányt abbahagynák, és elhallgatnának, azzal nagyon sokat segítenének az országnak. Persze ezt nem tudjuk parancsba adni, mert demokrácia van, ha folytatják, hát folytatják.”

Orbán Viktor is érzi, hogy a baloldal nem fogja abbahagyni. Az érdekük azt diktálja, hogy amikor csak lehet, durrantsanak bele a tömegbe. Szemekbe, testekbe, lelkekbe, ahol csak érik. Aztán nyájaskodva kalapoznak a szavazatokért.

Ez a sötétséget még Karácsony Gergely sem bírja Unicum nélkül elviselni.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére