Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsányék komolyan gondolják

Bohár Dániel

2022.11.16. 10:40

Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára nem csupán komolyan gondolja ezt az egész árnyékkormány dolgot, hanem el is hiszik, hogy ennek van értelme. Amúgy tényleg van.

 

Körülbelül egy hónappal ezelőtt értekeztem utoljára (ITT) a baloldali árnyékkormányról. Azt írtam, hogy elsőre viccesnek tűnhetett, hogyan jutott eszébe Gyurcsánynak árnyékkormányt alakítania, de ha jobban belegondolunk, akkor teljesen logikus. A baloldalnak jelenleg kicsi tematizációs képessége van. Ilyenkor a politikában proaktívnak kell lenni, kezdeményezésre van szükség. Ezt meg is tette Ferenc.

Őszintén azt hittem, hogy a lendület el fog fogyni és ez az árnyékkormányzós cucc abbamarad, de nem így történt. A minap voltam, ha jól számolom, a negyedik árnyékkormány-infón, igen, ilyen is van.

 

Dobrev és az árnyékminiszterei időről időre összegyűlnek a parlamentben, ahol tartanak egy árnyék-kormányülést, majd az elhangzottakról tájékoztatják a sajtót. Ezek az események általában arról szólnak, hogy Magyarországon minden borzasztó, de bezzeg Dobrev és Gyurcsány megmentené a hazát.

Az a rész mindig kimarad, hogy amikor erre lett volna lehetősége Ferencnek, akkor nem igazán élt vele, de ne legyünk szőrszálhasogatók.

 

Dobrev és Gyurcsány komolyan veszi, amit csinál és ez egyáltalán nem nevetséges. Tudjuk jól, hogy amikor ezek az emberek valamit igazán szeretnének, akkor sok mindenre képesek érte.

Gyurcsány például szerette volna Budapestet irányítani, majd addig matekozott és vásárolt fel polgármestereket, ameddig övé lett a többség. Most ugyanez történik a baloldallal is. Apró lépésekben, de Gyurcsány maga alá gyűr mindenkit.

A baloldali árnyékkormány pedig csinálja a dolgát, a zavarkeltést. Mert nyilván az egyetlen céljuk a jelenlegi kormány mindegy milyen eszközzel történő leváltása.

Nevetgélés helyett, figyeljünk Gyurcsányra. Komolyan gondolja!

 

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére