Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsányékat a bohóc is kineveti

Horváth K. József

2021.02.21. 17:30

Szorul a hurok a Gyurcsány-párt nyaka körül, Ferencék szemlátomást bepánikoltak.

Bár vágyaikat kirakatba téve ők beszélnek mindig pánikkormányzásról, ebből az emberek mit sem vesznek észre. A kormányrúdnál egyáltalán nincs kapkodás, ellentétben más országokkal.

Magyarország november óta következetes, s bár a mutációk révén bennünket is elért a pandémia harmadik hulláma, ami a napi fertőzöttségi adatok növekedésében figyelhető meg leginkább, a halálesetek száma viszont nem nő. Ma is 47 volt, ami az emberek számára azt jelenti, hogy az oltások kezdik megtenni a hatásukat. Pedig csak most jön a java. Az előttünk álló héten indul be az oltási nagyüzem, ahogy tömegével érkeznek meg a vakcinák. Eddig is minden rendelkezésre álló oltóanyagot felhasználtunk, így mintegy 380 ezer honfitársunk egy oltáson már túl van, sokan közülük a másodikon is. A kínai és az orosz vakcinák révén pedig a következő két hétben 465 ezer szuri talál gazdára.

Talán ezért is olyan idegesek Gyurcsányék. Addig mantrázták a pánikkormányzást, hogy észre sem vették, de maguk kezdtek el bepánikolni. Minden nap más ötlettel jöttek elő, hogy kiket kellene már azonnal is beoltani. A magyar oltási rend a nemzetközi irányvonalat követi. Ennek megfelelően kapták meg legelsőnek a legveszélyeztetettebbek a vakcinát. Az egészségügyisek kampányszerű oltása már le is zárult, s a második kör is a végéhez közeledik.

Megy minden rendben, mondhatni példaszerűen. A nagyon okos gyurcsányisták ahelyett, hogy megtalálnák a helyüket a védekezési folyamatban, segítenék a munkát, továbbra is hergelik az embereket, elbizonytalanítják őket az oltakozásban, miközben tudják, ha valaki oltakozhatna, de nem teszi, akkor az életével játszik. A virológusok egyetértenek abban, hogy a rendelkezésre álló vakcinák mindegyike jó. Az oltással elkerülhető a fertőzés legsúlyosabb fázisa és a halál is, nélküle viszont nem. Gyurcsányék ennek ellenére próbálják lebeszélni az embereket a keleti vakcinákról, hogy minél tovább tolódjon a krízis, minél többen elégedetlenkedjenek a kormánnyal. Saját alkalmatlanságuk miatt a vakcináktól várva Orbánék megbuktatását.

Ezért aztán egyik nap a pedagógusoknak követelnek az oltásban soronkívüliséget, kis idő múlva az óvodai és bölcsődei dolgozók nevében támadják a kormányt ugyanezért. A minap meg nagy hangon hirdették, hogy Szlovákia sem rendel orosz vakcinát. Molnár Csaba majd kiugrott a bőréből, hogy elmondhassa, csak a magyar pánikkormány képes ilyen esztelenül feláldozni embereket. Aztán kiderült, hogy Szlovákia mégis rendel. Méghozzá nagy mennyiségben, kétmillió adagot. Ismerik a dalt, ugye? „Ha-ha, mondta a bohóc” – énekelte anno a Manfred Mann.

Komáromi Zoltán háziorvos, a DK egészségügyi pánikkeltője pedig rendszeresen az egészségügy összeomlásával riogat. Egyszer azzal, hogy nem lesz elég orvos, ápoló. Néhány hónapra rá azzal hergel, hogy akkor fog összeomlani az egészségügy, ha az oltópontokhoz onnan veszik el az embereket. Most meg azért omolhat össze szerinte, mert a tömeges felmondások miatt nem fogják aláírni a szerződéseket. Nyilván azok az ápolónők nem írják alá, akiknek három év alatt több, mint hetven százalékkal emelkedik a fizetésük, nem beszélve az orvosokról, akik Magyarországon eddig soha nem látott, történelmi jelentőségű béremelésben részesülnek. Eddig persze egyszer sem omlott össze, nem is fog, a DK legnagyobb bánatára.

A Demokratikus Koalíció által gerjesztett fesztültség teljes mértékű alaptalanságát mutatja az is, hogy Gyurcsány egyik alvezére, Fekete-Győr András egy online lakossági fórumon sült föl rettentő kínosan. Ismert, ő a választási közös Gyurcsány-lista egyik potenciális kedvezményezettje. Tudják, ez az a lista, amelyen Gyurcsány Ferenc jóvoltából befutó parlamenti helyekhez juthatnak a kiválasztottak, vele együtt a milliós fizetések nyertesei. Szóval a magát megcáfolhatatlanul mindent jobban tudónak gondoló liberálbolsi Fekete-Győr a Londonban orvosként dolgozó húgát hívta az online facebookos fórumra segítségül, muníciót remélve tőle a keleti vakcinák elleni politikai indíttatású érveihez. Nos, Fekete-Győr Alexa tisztességesen elmondta szakmai álláspontját, többek között a Szputnyik V orosz vakcináról is, amely szerinte hatékony és biztonságos. Álláspontja szerint elképzelhető, hogy hamarosan Angliában is oltani kezdenek az orosz oltóanyaggal.

Ez jellemző a teljes Gyurcsány-stáb pánikolására is.

Látják, hogy megy előre a kormány, sikeres a védekezés, miközben a gutaütés kerülgeti őket. Az emberek nyugodtak, várják a sorukat, mert tudják, hogy eddig Brüsszel bénázása miatt nem volt elég ellenszer. De azt is tudják, hogy az Európai Unió országai közül most is Magyarországon van a legtöbb, oltásra alkalmas vakcina. Ebből pedig az következik, hogy április elejére több, mint két és félmillió beoltott lakosunk lesz. „Húsvétkor be fog következni, hogy akik regisztráltak, azokat mind be is tudjuk oltani” – mondta Orbán Viktor és mindenkit arra bíztatott, hogy regisztráljon, ha még nem tette.

Gyurcsányék pedig pánikszerűen kapkodnak, hogy le tudják bontani a kabinettel szemben folyamatosan erősödő bizalmat.

Ha-ha, mondja a bohóc! A valóság ugyanis rendre felülírja a baloldal alaptalan, magyarellenes okoskodását.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére