Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsányéknak csak nyüves ország vagyunk

Horváth K. József

2021.05.04. 16:50

Gyurcsány Ferenc Facebook-oldalán még mindig a vasárnapi bejegyzése hirdeti az anyák napi szeretetet. Bár örök érvényű üzenet, amiről az ember szívesen olvas, de ha ez idő tájt van egy másik nagy nap is az életében, akkor a napi rendszerességgel bejegyzéseket író szerző arról sem feledkezhetne el. Gyurcsány Ferenc ugyanis éppen ma huszonöt éve kötött házasságot Dobrev Klárával.

 

Már csak azért is érdekes mulasztás ez, mert blogjának tanúsága szerint 2006-ban örömmel emlékezett meg a tízéves házassági évfordulójukról. Írását akkor így kezdte: „Kétévnyi ismeretség után házasodtunk össze Klárával 1996-ban. Ő 24 éves volt, én 35. Két olyan ember találkozott, akit erős személyiségnek tartott a környezete. Ha úgy tetszik, dominánsnak. Mi tagadás, emberünkre akadtunk egymásban.” Aztán így folytatta: „Ha megkérdeznénk, mi is a legizgalmasabb a házasságunkban, akkor azt mondanám, hogy az a képesség és az a vágy, hogy beszélünk egymással. Beszélni és beszélgetni. Tegyük hozzá, engem, azt hiszem, Klára tanított meg beszélgetni.”

Ne firtassuk, hogy Dobrev Klára miniszterelnökjelölt-jelöltté való előrelépése hozzátesz-e a kapcsolatukhoz, vagy éppen ellenkezőleg, kivesz belőle. Az viszont annál érdekesebb, hogy ha Klára tanította meg Gyurcsányt beszélgetni, akkor vajon a családi alapon bolgár kultúrával, titkosszolgálati hátországgal rendelkező asszony taníthatta-e meg Gyurcsánynak a hazudozást is?

Ha így lenne, akkor például az őszödi beszéd Dobrev Klára vitathatatlan sikerét jelenthette, hiszen ott a Böszme valójában párttársaival beszélgetett, és vallotta be kormányfőként: „Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél, két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy azt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok kormányzása valaha is megteszi. És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit.”

Nem tudni, hogy a „kurva ország” minősítés a jubilálók nemzettel kapcsolatos egyetértésére épül-e. Az azonban tény, Gyurcsány eddigi pályafutása fényesen alátámasztja, hogy neki az ország is eszköznek kell. Nem azért, hogy megéljen belőle, mert a rávalót anyósa, Apró Piroska már régen kiszedte – naná, hogy a közös kasszából –, hanem azért, hogy kiélje politikusi szenvedélyét. Azért meg pláne nem, hogy az itt élőket szolgálja. Ellenkezőleg, hogy a magyarok szolgálják őt. Hogy kommunista-liberális elődeihez hasonlóan elvegye a 2010-ben visszaszerzett szabadságukat. Hogy ő legyen a király, lehetőleg mindenáron. Még akkor is, ha eddigi kormányfői munkája a lehető legnagyobb bukáshoz vezetett, azt követő politikai munkássága pedig a legelutasítottabb politikusi státuszt rezerválta számára.

Tény, ha az a bizonyos „k. ország” címke messze állna Dobrev Klárától, akkor a 2019-es EP-választási kampányban nem kezdte volna aktív politikai pályafutását nyilvánvaló hazugságokkal az európai minimálbérről és -nyugdíjról, nem hangoztatná azóta is folyamatosan az Európai Egyesült Államok eszményét, amely a nemzeti szuverenitás, az ország nemzetállami létének feladásához vezetne. A magyarok teljes kiszolgáltatottságához, megszokott életünk, hagyományaink, kultúránk teljes felforgatásához.

És ha a „k. ország” oly messze állna Dobrev Klárától, akkor miniszterelnökjelölt-jelölti minőségében sem küldené szabadságra a valóságot, hogy nyugodtan beszélhessen a hatalom megszerzéséhez szerinte szükséges valótlanságokról.

Nála az a kiemelkedő eredményesség, amit például a járvány elleni védekezésben Magyarország megvalósít, nem más, mint „totális összeomlás”. Vajon mi volna számára a siker, ha nem a keleti vakcinákkal megmentett másfél milliónál is több magyar élet? Csak nem az, ha ennyi ember nem kapott volna oltást, és tömegesen mennének az örökkévalóságba a néhai DK-s Penz András után, aki pártfegyelemből visszautasította az életmentő szert? Dobrevnek annyira kurva lehet ez az ország, hogy a kilábalást, a reményt is képes összeomlásnak beállítani, csak azért, hogy őt a vak követők hatalomhoz juttassák?

Dobrev helyre akarja állítani az ország rendszerváltoztatáskori renoméját. Emlékeznek, 1990 áprilisában alig ráztuk le a nyakunkról a bolsevik diktatúra rabigáját, de néhány hónappal később már a taxisblokáddal azonnal megpróbálták visszaforgatni az idő kerekét azok az SZDSZ-esek, Dobrev lelki szövetségesei, akik a titkosszolgálati ügynökhálózaton keresztül 1970 óta a mai napig irányítani igyekeznek az országot.

Kivel szemben akarja rendbe tenni a szénánkat Dobrev? A magyarok milliói szerint ugyanis az nagyon is rendben van. Csak nem a neomarxista, liberalizmustól csöpögő brüsszelitáknak akar megfelelni?

Szerencsére az általa hirdetett „sokak Magyarországa” jelszó ugyanis eddig mindig a „kevesek Magyarországát” jelentette, mert a többség pontosan tudta, hogy Gyurcsánytól és Gyurcsánynétól semmi jóra nem számíthat. A magyarok jól tudják, hogy a szemükben mi csak nyüves, k. ország vagyunk, és azoknak tart minket a teljes Gyurcsány-koalíció, bárki is legyen végül a miniszterelnök-jelöltjük.

Hogy ők ketten mit kezdenek egymással a 25. házassági évfordulójukon, az a magánügyük.

Az az ország, amely csak az ő szemükben nyüves, k., amely csak nekik nem felel meg, az a miénk.

Nekünk viszont nagyon is kényelmes, nagyon is megfelel.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére