Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ha trágár, annak majd örülnek

Bohár Dániel

2022.10.25. 14:00

Október 23-án általában megemlékezni szokás, de a baloldalnak ismét sikerült eltüntetnie ezt a napot.

 

Október 23. azzal a hisztivel indult, hogy hogyan képzeli Orbán Viktor a zalaegerszegi megemlékezést? Hogyan juthat eszébe, hogy ne Budapesten mondjon beszédet október 23-án? A miniszterelnök erre a balos nyenyergésre frappáns választ adott azzal, hogy 1956 nemcsak egy város, hanem az egész ország és a nemzet forradalma volt. Azt persze a baloldal soha nem fogja megérteni, hogy Magyarország nemcsak Budapestből áll.

Orbán Viktor Zalaegerszegen a Mindszentyneum avatóján méltó és valóban ünnepi beszédet mondott, amelyet a zalaiak örömmel fogadtak.

Délután pedig következett a baloldal. Dobrev Klára volt az elsők között, aki utcára hívta az embereket október 23-án. Itt hagynék egy kis időt. Dobrev, utca, október 23. Ha létezik ma politikus, akinek a szájából ez nem igazán hangzik jól, az pont Dobrev Klára.

A DK-hoz aztán csatlakozott a többi balos párt is a hergelésben, vagyis az utcára hívásában. A baloldal hívására az emberek kivonultak, majd a nemrég csúnyán megbukott politikusokkal sétálhattak Budapest utcáin. Nagy buli.

Az eseményt fel is kellett dobni néhány beszéddel. A baloldal annyira nem ad a látszatra sem, hogy a főszónok Karácsony Gergely volt. Bízom benne, hogy ekkor az utolsó olyan résztvevő is rájött, hogy átverték, amikor azt mondták neki, hogy politikamentes lesz a rendezvény.

Majd következett Pankotai Lili. Őszintén sajnálom a fiatal hölgyet és közben dühös vagyok a teljes baloldalra Dobrevvel, Karácsonnyal és NoÁrral együtt, mert belekényszerítettek egy fiatalt egy olyan helyzetbe, amire nincs felkészülve. A pécsi diák trágár stílusban verselt és minden egyes f.sznál üdvrivalgás volt a közönségben. Lilit az ilyen NoÁr-félék felhergelték, de a felelősséget már nem viszik el helyette. Tipikus balos viselkedés.

Volt már ilyen a tüntetések történetében. Nagy Blanka ugyanúgy a trágárságával szerzett hírnevet magának, majd DK-s lett, amikor nem kellett már, akkor pedig megszűnt a kapcsolat.

Mindig ugyanaz.

A vége pedig kétharmad.

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére