Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hideg télhez meleg ovi

Georg Spöttle

2022.10.05. 18:00

Derék berlini honfitársaim szerintem maguk sem tudták, hogy mi hiányzik a német fővárosból. Most viszont vége a találgatásoknak, az izgalmas várakozásnak és a sötétségben kigyúlt egy szivárványszínű fáklya. Berlinben megnyílik az első leszbikus-meleg óvoda.

 

Ezzel nem is lenne baj, ha csupán arról szólna, hogy egynemű párok viszik oda a gyerkőcöket, mert a Spree partján sok ilyen van. A helyzet ennél azonban komolyabb, mivel a 3–5 éves gyermekeket itt már „szakkönyvekből” oktatják a transzneműségre, a homoszexualitás nagyszerűségére és minden más gender-ideológiára. Woke szülők már elő is jegyeztették kisfiúkat, mondván, hogy itt a kissrácra végre leánykaruhát is adhatnak, meg kis tiarát tehetnek a fejecskéjére. Uhhhh... kérdés persze, hogy a fiúcska ezt maga találta ki, vagy a szülök kislányt szeretettek volna és most „gyártanak” egyet.

Az ovit egy alapítvány fogja működtetni, amelynek a vezetője, Rüdieger Lautmann, egy országszerte „elismert” pedofilmentegető. A férfi már többször lobbizott azért, hogy a pedofilokra ne szexuális ragadozóként tekintsenek, hanem azt fogadják el szexuális irányultságként. Az is az álma, hogy a német büntetőtörvénykönyvből is kivegyék az ide illő paragrafusokat és felnőttként ne legyen büntetendő cselekmény kiskorúakkal szexuális viszonyt folytatni. Eme nagyszerű szakemberre bíznak óvodásokat. A német LMBTQ-lobbi már egy rémálomvilágot épít ki lassan, a kormány pedig tolerálja ezt és tapsikol is hozzá. Mit nekik hideg lakások, tönkrement cégek, szankciók, háború, ha van egy hely, ahol tönkre lehet tenni a sérülékeny gyermeki pszichét. Rüdiger Lautmann (mily meglepő, hogy erősen liberális) még egy könyvet is írt a témáról „Die Lust am Kind: Portrait des Pädophilen”, magyarul „A gyermek utáni vágy: avagy egy pedofil portréja” címmel.

Persze LMBTQ mesekönyvekből sem lesz hiány, mivel azokból széles paletta található a német kiadók kínálatában: „Józsi és Misi kettesben”, „Oszkárnak két anyukája van” vagy a „Rózsaszínű pingvin” és a nálunk is jól ismert „Meseország mindenkié”. Szóval lesz agymosás, ha akarja a kicsi, ha nem, Németországban a parancs, az parancs és ezt már az oviban is meg kell tanulni.

A törvényhozó a nagyokra is gondolt ám. Évente egyszer mindenki nemet válthat, legalább is papíron. Be lehet csattogni az önkormányzathoz és kérni egy női , illetve férfi személyi számot és a nemedet átírják a rendszerben. Jajj, ez annyira woke, kettessel kezdődhetne a személyi számom, ha akarnám, de az idén inkább kihagyom és maradok konzervatív pasi.

 

 

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére