Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hideg télhez meleg ovi

Georg Spöttle

2022.10.05. 18:00

Derék berlini honfitársaim szerintem maguk sem tudták, hogy mi hiányzik a német fővárosból. Most viszont vége a találgatásoknak, az izgalmas várakozásnak és a sötétségben kigyúlt egy szivárványszínű fáklya. Berlinben megnyílik az első leszbikus-meleg óvoda.

 

Ezzel nem is lenne baj, ha csupán arról szólna, hogy egynemű párok viszik oda a gyerkőcöket, mert a Spree partján sok ilyen van. A helyzet ennél azonban komolyabb, mivel a 3–5 éves gyermekeket itt már „szakkönyvekből” oktatják a transzneműségre, a homoszexualitás nagyszerűségére és minden más gender-ideológiára. Woke szülők már elő is jegyeztették kisfiúkat, mondván, hogy itt a kissrácra végre leánykaruhát is adhatnak, meg kis tiarát tehetnek a fejecskéjére. Uhhhh... kérdés persze, hogy a fiúcska ezt maga találta ki, vagy a szülök kislányt szeretettek volna és most „gyártanak” egyet.

Az ovit egy alapítvány fogja működtetni, amelynek a vezetője, Rüdieger Lautmann, egy országszerte „elismert” pedofilmentegető. A férfi már többször lobbizott azért, hogy a pedofilokra ne szexuális ragadozóként tekintsenek, hanem azt fogadják el szexuális irányultságként. Az is az álma, hogy a német büntetőtörvénykönyvből is kivegyék az ide illő paragrafusokat és felnőttként ne legyen büntetendő cselekmény kiskorúakkal szexuális viszonyt folytatni. Eme nagyszerű szakemberre bíznak óvodásokat. A német LMBTQ-lobbi már egy rémálomvilágot épít ki lassan, a kormány pedig tolerálja ezt és tapsikol is hozzá. Mit nekik hideg lakások, tönkrement cégek, szankciók, háború, ha van egy hely, ahol tönkre lehet tenni a sérülékeny gyermeki pszichét. Rüdiger Lautmann (mily meglepő, hogy erősen liberális) még egy könyvet is írt a témáról „Die Lust am Kind: Portrait des Pädophilen”, magyarul „A gyermek utáni vágy: avagy egy pedofil portréja” címmel.

Persze LMBTQ mesekönyvekből sem lesz hiány, mivel azokból széles paletta található a német kiadók kínálatában: „Józsi és Misi kettesben”, „Oszkárnak két anyukája van” vagy a „Rózsaszínű pingvin” és a nálunk is jól ismert „Meseország mindenkié”. Szóval lesz agymosás, ha akarja a kicsi, ha nem, Németországban a parancs, az parancs és ezt már az oviban is meg kell tanulni.

A törvényhozó a nagyokra is gondolt ám. Évente egyszer mindenki nemet válthat, legalább is papíron. Be lehet csattogni az önkormányzathoz és kérni egy női , illetve férfi személyi számot és a nemedet átírják a rendszerben. Jajj, ez annyira woke, kettessel kezdődhetne a személyi számom, ha akarnám, de az idén inkább kihagyom és maradok konzervatív pasi.

 

 

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére