Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hülyézd le, az nem baj!

Pozsonyi Ádám

2021.07.10. 12:45

Aki még nem tudná, “szexista botrány” alakult ki Wimbledonban. Fucsovics Márton meccse közben többször mutatták a magyar játékos barátnőjét (Böszörményi Anettet) és Boris Becker (volt világelső német teniszbajnok) – a BBC szakkommentátoraként – a következő „szörnyűséget” találta mondani:

”Azt mondják, a magyar nők a világ legszebbjei. Ezt én nem tudom, de az biztos, hogy ő nagyon csinos!”

És ez az, amit nem kellett volna!

Az élő közvetítést követően egy brit jogvédő szervezet – egy bizonyos Stephanie Hilborne-nal az élen – hevesen tiltakozni kezdett a „szexista megjegyzés és a nők tárgyiasítása” miatt.

A teljes európai (bulvár) sajtót bejárta tegnap a hír, és akkora balhé lett a dologból, hogy a BBC-nek külön közleményt kellett kiadnia. Természetesen a hazai független sajtó is rácsodálkozott arra, hogy a fű zöld, és a víz vizes, és hápogott egy sort.

„A női sportolók egyenjogúságáért küzdő Women in Sport vezetője, Stephanie Hilborne szinte azonnal elítélte a német legenda szavait. Mint mondta, évtizedek óta dolgoznak már azon, hogy ne kezeljék tárgyként a nőket a sportban, de az, hogy két férfi élő adásban ilyen hangnemben beszél egy nőről, jól mutatja, hogy még bőven van mit tenniük.” (Telex.)

„Ilyen hangnemben”. Így fogalmaz ez a haladó élőlény. Sejtésem szerint, ha teszem azt, azt mondja a Boris Becker Böszörményi Anettre, hogy baromarcú, ostoba állat, vagy forduljon föl, annyi esze van, mint egy tevének, esetleg síkhülye, műveletlen, és tuskó, szarjon sünt, vagy fulladjon meg, kisebb bonyodalom származik belőle. Akkor nem tiltakozik a jogvédő szervezet, és a BBC is megússza a közlemény megfogalmazását, majd kiadását.

Mert azt, hogy baromarcú állat, meg hogy forduljon föl az a barom, szóval az ilyen típusú szövegeket mondhatják egy férfinek is. Kocsmában, kikötőben, postán sorban állva, vagy csak úgy az utcán, mert valaki épp részeg.

Az úgy egyenlő. Nincs semmi különbség. Az maga megvalósult utópia, haladás, és megkülönböztetés nélküli világ, amiért érdemes volt küzdeni ’68 óta. Akkor nem hiába küzdött Cohn Bendit, és Woodstockban sem potyára hányták szét azt a szép füves területet. Akkor évtizedek fáradozása nem volt hiábavaló.

Na, de azt mondani egy nőnek, hogy csinos?

Hát ezért harcoltak az elvtársak, hogy még mindig itt tartsunk? Mondja azt, hogy kurva anyád, idióta, ostoba állat, marha, ökör, az kevésbé bűn. Igen, az kisebb bűn, mint azt, hogy szép!

Ellenben eláruljam, én mit gondolok? Min töprengek egy ideje?

Megérte ez, lányok?

Szegény lányok már szépek se lehetnek. Nincs ajtón előreengedés, kabát ráadás, udvariasság. Az udvariasság, a bők, az előzékenység is mind-mind szexizmus.

Traktor van, 8 óra munka, és persze egyenlőség. A plázában uniszex ruhák, amiknek nincs dereka, és nem emeli ki a nőiességet, dolgozhatsz, mint egy férfi, és sértegethetnek, mint egy férfit. A sportban a magukat nőknek hazudó férfiak kitúrnak a pályáról, a börtönben molesztálnak a magukat nőknek hazudó férfiak, és ha egyszer kapsz egy bókot, hát közleményt kell kiadni.

„A női sportolók egyenjogúságáért küzdő Women in Sport vezetője, Stephanie Hilborne szinte azonnal elítélte a német legenda szavait.”

Kedves Stephanie! Jaj, bocsánat, ez udvariasság. Azt nem lehet. Csakis egyenlően.

Szóval, Stephanie, te barom! Küzdj azért, hogy mindenféle nemváltó férfiak ne tegyék tönkre a sportoló nők karrierjét. De az persze nem zavar, az ellen egy szavad sincs.

Isten hozott minket a megvalósult utópiában, ahol a kedvesség miatt elítélnek, az igazi undorító tahóság meg a bűnözés miatt pedig szobrot kapsz.

Szegény nők, már szépek se lehetnek. Ők a haladás igazi vesztesei.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére