Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Identitásválság

Pozsonyi Ádám

2021.07.02. 12:00

 

Olvasom, hogy férfi nyerte a Miss Silver State szépségversenyt. Pontosabban olyan nő, aki eredetileg férfi volt. Hogy most minek mondja magát, az mindegy. Én is mondhatom magamról, hogy Han Solo vagyok, de senki nem venné komolyan.

Igazság szerint igazságtalan a világ az elmebajokkal. Nem egyenlő a megítélésük. Ha valaki Szabó Elemér létére kijelenti, hogy ő Napóleon, és ezt hirdeti úton-útfélen, akkor elmebetegnek nyilvánítják. Ha egy férfi kijelenti magáról, hogy ő nő, akkor meg ünneplik, és ha bárki megkérdőjelezi az identitását, azt meghurcolják, és tönkreteszik az életét.

Napóleon miért nem lehet valaki hangosan? Azt miért nem mondogathatja? Miért nem teheti be az egyik kezét a zubbonyába, és miért nem ismételgetheti a buszmegállóban, a postán vagy a hivatalban, hogy Waterloo egy ballépés volt, de most hadsereget gyűjt, és vissza akar térni. És ővele miért nem csinálnak műsort, és miért nem indul gyűjtés az érdekében?

Béla létére kifestheti magát, magas sarkút húzhat a lábára, levagdostathat a testéről dolgokat, s mondhatja, hogy nő? Hol itt az egyenlőség?

Szóval egy eredetileg férfi nyerte a Miss Silver State szépségversenyt Amerikában. De a sportversenyeket is sorra nyerik a férfinak született nők.

Hát... csak annyit mondhatok, szegény nők. Szegény, szerencsétlen nők...

Rövid volt ez a kis feminista tündöklés. Ez a röpke száz év. Mert száz év a történelem menetében semmi. Az egy csettintés csupán. Mint valami meggyújtott gyufa, egy villanás, és vége. A haladás pillanatokon belül bedarálta a kiharcolt átmeneti előnyöket, s most ugyanúgy kitúrják őket a férfiak a nyílt játszmákból, mint régen – a nő harci terepe mióta történelem létezik, a háttérben meghúzódó terep volt, ami nem kisebb, csak más, cherchez la femme, ugyebár –, s ráadásul még az ajtóban előreengedés meg a hasonlók sem maradtak meg.

Identitásválságot élünk meg. Szinte senki nem tudja, hogy kicsoda, és mindent el is követnek, hogy ne tudja, sőt, ezek ne is legyenek.

„A CIA információjával foghatta el a TEK a támadást tervező magyar iszlamistát” – írja a Telex. „A piarista gimnázium után egyetemen tanuló 21 éves férfit június elején vették őrizetbe, a gyanú szerint a futball-Eb budapesti mérkőzéseire időzítve akart merényleteket véghezvinni, robbantani és autóval tömegbe hajtani.”
Azt, hogy piarista gimnázium, minden bizonnyal élvezettel írhatták bele a cikkbe, és a kommentszekció is boldogan gügyögi, hogy lám, lám, nem migráns, nem idegen, hanem Kende.

Nem tudom, feltűnt-e ezeknek, de az utóbbi hat év európai terrorcselekményeit 99 százalékban „menekültháttérrel” rendelkezők követték el. A nizzai kamionostól a berlini gázolón át a párizsi Bataclanig.
A tények persze nem számítanak kommenthuszáréknál. Soha nem ismerik be, mert akkor be kéne látniuk, hogy a befogadó világnézet csőd, életveszély. De mivel ebben hisznek húsz éve, nehogy már húsz éve hülyék legyünk! Megoldás: a röhögős fej!

Ehelyett a barmok azon lovagolnak, hogy fehér a fickó.

Igen, de iszlamista fehér! Idióták!

Nem hungarista, nem focidrukker, nem II. vatikáni zsinatot el nem ismerő katolikus.

Az iszlamizmus néha fehér gazdatestbe is be tud költözni. Ennyi történt. De attól ő még idegen. És migráns is. A szellemisége migráns.

Ez a srác minden bizonnyal szűz volt, írták is, hogy kevés barátja volt, keresett valamit, amitől hős lehet, megtalálta az iszlámban.

Az identitásválság tipikus jele. Mint amikor valaki Napóleonnak hiszi magát a buszmegállóban, vagy amikor azt hiszi, hogy nő, és levágatja a micsodáját. Nem kérdés, hogy a Napóleon a legkevésbé veszélyes ezek közt, mégis egyedül őt csukják be, a többi rohangál szabadon.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére