Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Itt egy rejtvény, amit mindenki meg tud fejteni

K. Gaál István

2022.02.10. 12:10

 

Rakjunk össze egy keresztrejtvényt, mi vidékiek! Ez most nem az 5+1 milliós kérdés, csak egy játék a betűkkel. Nézzük!

Három karakter. Mondjuk az ember nem egy nagy karakter, de hát szegény baloldal ezzel a vízzel főz.

Függő. Mármint függőleges. Legeslegfüggőbb. Lehetne éppen vízszintes is, de annyira nem egyenes. Sőt…

A baloldal miniszterelnök-jelöltje. Előszeretettel alázza a magyarokat. Különösen a vidékieket, akik szerinte ostobák. Szerinte trágyával etetett, sötétben tartott gombák azok, akik szerint a Magyarországon jelenleg működő, a családoknak sokszázezer forintos megtakarítást jelentő rezsicsökkentés jó dolog.

Úgy gondolja, hogy a migránsokat be kell engedni Magyarországra és majd néhány generáció alatt jól beilleszkednek közénk. Mondjuk azt a pár évtizedet talán nem kívánjuk senkinek, de a feladványunk ezt állítja.

Az a véleménye, hogy egészségügy akkor jó, ha üzleti alapon van, de el tudja képzelni azt, hogy a jobban fizető betegeknek koktélokat szolgálnak fel fűszoknyás pincérek. Úgy gondolja, hogy a szüléshez nem kell orvos, mert az ugye nem betegség, ellenben Indiában úgy műtenek szemet, hogy mindenkinek oda kellene mennie.

A három betűvel azonosítható illető szerint ő maga a Messiás, de egyelőre még csak mesternek hívja magát. Közben a baloldal igazi vezére kapitánynak nevezi ezt a politikai műkedvelőt.

Az emberünk előszeretettel listázza a zsidókat és a melegeket, de kizárólag a jobb oldalról. Emellett nem különösebben sajnálja, hogy sok idős honfitársunk elhunyt a koronavírus következtében, mert szerinte ezzel a Fidesz szavazóbázisa csökkent.

Kitalálták már? Nem egyszerű…

Segítek még.

Emberünk szerint azok a szülők, akik tartanak attól, hogy a gyermeküket veszélyezteti az LMBQ-lobbi elmeháborodottak. Továbbá véleménye szerint a falusi emberek egyszerűek és tudatlanok. És akkor még arról nem beszéltünk, hogy a véleménye szerint az újságírók egyrésze ostoba, hovatovább aberrált.

A legutóbbi megnyilvánulásaiban arról beszélt, hogy a falusiak részegek és agymosottak, valamint „hogyha egy vidéki városban a Fidesz összegyűjti a legjobb embereit, akkor valószínűleg egy keresztrejtvényt nem tudnának megfejteni”.

Ugye már mindenki tudja a megfejtést?! Igen, a hárombetűs függő karakter: MZP, vagyis Márki-Zay Péter, akivel kapcsolatban az egyetlen jó hírünk az, hogy április 4-én reggel, amikor felébredünk, akkor ő már csak egy fájó emlék lesz a számunkra.

Mert mi nemcsak megfejteni tudjuk a keresztrejtvényeket, hanem ha kell, akkor ki is tudunk találni egyet. Behúzzuk majd a jó helyre a keresztet és ezzel elrejtjük majd Márki-Zayt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére