Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Itt egy rejtvény, amit mindenki meg tud fejteni

K. Gaál István

2022.02.10. 12:10

 

Rakjunk össze egy keresztrejtvényt, mi vidékiek! Ez most nem az 5+1 milliós kérdés, csak egy játék a betűkkel. Nézzük!

Három karakter. Mondjuk az ember nem egy nagy karakter, de hát szegény baloldal ezzel a vízzel főz.

Függő. Mármint függőleges. Legeslegfüggőbb. Lehetne éppen vízszintes is, de annyira nem egyenes. Sőt…

A baloldal miniszterelnök-jelöltje. Előszeretettel alázza a magyarokat. Különösen a vidékieket, akik szerinte ostobák. Szerinte trágyával etetett, sötétben tartott gombák azok, akik szerint a Magyarországon jelenleg működő, a családoknak sokszázezer forintos megtakarítást jelentő rezsicsökkentés jó dolog.

Úgy gondolja, hogy a migránsokat be kell engedni Magyarországra és majd néhány generáció alatt jól beilleszkednek közénk. Mondjuk azt a pár évtizedet talán nem kívánjuk senkinek, de a feladványunk ezt állítja.

Az a véleménye, hogy egészségügy akkor jó, ha üzleti alapon van, de el tudja képzelni azt, hogy a jobban fizető betegeknek koktélokat szolgálnak fel fűszoknyás pincérek. Úgy gondolja, hogy a szüléshez nem kell orvos, mert az ugye nem betegség, ellenben Indiában úgy műtenek szemet, hogy mindenkinek oda kellene mennie.

A három betűvel azonosítható illető szerint ő maga a Messiás, de egyelőre még csak mesternek hívja magát. Közben a baloldal igazi vezére kapitánynak nevezi ezt a politikai műkedvelőt.

Az emberünk előszeretettel listázza a zsidókat és a melegeket, de kizárólag a jobb oldalról. Emellett nem különösebben sajnálja, hogy sok idős honfitársunk elhunyt a koronavírus következtében, mert szerinte ezzel a Fidesz szavazóbázisa csökkent.

Kitalálták már? Nem egyszerű…

Segítek még.

Emberünk szerint azok a szülők, akik tartanak attól, hogy a gyermeküket veszélyezteti az LMBQ-lobbi elmeháborodottak. Továbbá véleménye szerint a falusi emberek egyszerűek és tudatlanok. És akkor még arról nem beszéltünk, hogy a véleménye szerint az újságírók egyrésze ostoba, hovatovább aberrált.

A legutóbbi megnyilvánulásaiban arról beszélt, hogy a falusiak részegek és agymosottak, valamint „hogyha egy vidéki városban a Fidesz összegyűjti a legjobb embereit, akkor valószínűleg egy keresztrejtvényt nem tudnának megfejteni”.

Ugye már mindenki tudja a megfejtést?! Igen, a hárombetűs függő karakter: MZP, vagyis Márki-Zay Péter, akivel kapcsolatban az egyetlen jó hírünk az, hogy április 4-én reggel, amikor felébredünk, akkor ő már csak egy fájó emlék lesz a számunkra.

Mert mi nemcsak megfejteni tudjuk a keresztrejtvényeket, hanem ha kell, akkor ki is tudunk találni egyet. Behúzzuk majd a jó helyre a keresztet és ezzel elrejtjük majd Márki-Zayt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére