Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kik akarják megmondani, mi a magyar jogállam?

Szűcs Gábor

2021.10.01. 16:00

2021. szeptember 29-én, szerdán hazánkba érkezett a LIBE-bizottság hét európai parlamenti képviselője, hogy képet kapjanak a „helyi viszonyokról”, illetve meggyőződjenek róla, hogy változott-e a valamit a jogállamiság helyzete Magyarországon a három éve velünk szemben megindított 7-es cikkely szerinti eljárás kezdete óta. A küldöttség a csomagokon kívül számos prekoncepcióval, előítélettel, és talán előre megírt ítélettel is érkezett.

Az Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi (LIBE) Bizottság az Európai Parlament egyik állandó bizottságaként működik, a polgári szabadságjogokért az igazságügyért és belügyekért felel. A fő probléma az, hogy a tevékenysége mostanság leginkább a jobboldali vezetésű országok vegzálásában merül ki. A „fejétől bűzlik a hal” szólás itt is igaz, a LIBE elnöke Juan Fernando López Aguilar, aki a migránsvízum bevezetésének egyik legelkötelezettebb pártolója volt, és bár a javaslat az erről való 2018. decemberi szavazáson elbukott, 2019 júliusától ő tölti be a bizottság elnöki posztját.

A most hazánkban vizsgálódó delegáció vezetője a migrációpárti Gwendoline Delbos-Corfield, aki a gyermekvédelmi törvény kapcsán Magyarország uniós szavazati jogának felfüggesztését kérte, néhány hete pedig a LIBE ülésén kívánta a magyarokat hátrányosabb helyzetbe hozni más tagállamokhoz képest a helyreállítási alapból érkező EU-s pénzek elköltésére vonatkozó terv elbírálásával kapcsolatban.

Az osztrák Bettina Vollath egy európai parlamenti felszólalásában Magyarországot független bíróságok és sajtószabadság nélküli látszat-demokráciának nevezte, valamint a gyermekvédelmi,- és a felsőoktatási törvényünkkel kapcsolatban is fellépést követelt, javasolva, hogy ne csak a bíróságokra hagyatkozzanak, hanem „politikailag oldják meg az ügyet”. Ugyancsak tagja a küldöttségnek, és szintén nem ért egy a gyermekek lelki, szellemi és testi fejlődésének védelmével Isabel Wiseler-Lima, aki a magyar jogállamiság témaköréért felel az Európai Néppártban.

A magyarellenes Malin Björk, Svédország első nyíltan leszbikus európai parlamenti képviselője, aki a LIBE-nek ugyan csak póttagja, de tagja az EP LQBTIQ-munkacsoportjának (nos, ilyen is létezik). Hűséges kiszolgálója Soros Györgynek és erősen bevándorláspárti, elképzelése szerint, éves szinten 240.000 migránst kéne szétosztani a kontinensen. A csúcsteljesítménye az volt, amikor Európai Parlamenttől kapott pénzügyi keretéből többszáz műanyag klitoriszt vásárolt, amelyekre pártcsaládjának logóját rakatta fel.

A legalja azonban Donáth Anna, aki a saját hazáját vizsgálja, és a saját hazája lejáratásában működik aktívan közre. Miután 2019 novemberében egy szlovák pártnak kampányolt, azt hittük, számára már nincs lejjebb. Tévedtünk. Nekik csak lefelé vezet az út.

Nos, ezek az emberek, ezek az européer „példaképek” akarják megmondani, hogy mit és hogyan csináljunk, és milyen egy igazi jogállam. Köszönjük, mi jól megvagyunk így, migráns és műanyag klitoriszok tömegei nélkül, a balliberális elmebajt pedig hagyjuk meg a hanyatló Svédország ópiumának!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére