Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kukkolás

Pozsonyi Ádám

2021.09.11. 13:20

Olvasom egy friss hírben, hogy többen megvernék a tanárt, aki kidobott egy kutyát egy iskola udvaráról, de a tankerület szerint a gyerekeket védte. Igen, egy iskola tanára kidobott egy, az udvarra a gyerekek közé betévedt 10 hónapos tacskót, aminek így eltört a lába és megzúzódott a medencecsontja.

A kutyát természetesen mindenki sajnálja – én is -, bár bennem nem buzogtak fel olyan indulatok, mint a cikk alatt olvasható kommentekben, ahol legkevesebb az, hogy ki akarják rúgatni az iskolából, verést, rugdosást ígértek, meg kérték a tanár címét, hogy meglátogassák.

Nos, erről a kérték a címét dologról eszembe jutott, egy közelmúltban történt hír, illetve az, hogy a kutyát kidobó tanár nem túlzottan szerethető, és megvan róla a véleményem, de szerintem még mindig jobb ember, mint az úgynevezett lesifotós.

„Megtaláltuk a brüsszeli szexbotránya után: Szájer József a Balatonon bújt el – fotók”

Igen, erre az esetre gondoltam.

Az írás fölött látható Szájer József képe, meg ló betűkkel: BLIKK EXKLUZÍV.

„Saját stéggel felvértezett balatoni nyaralójában éldegél Szájer József – tudta meg a Blikk.” Az indítás már eleve azt sugallja, hogy neki nyaralója van, ő gazdag, tehát gazember, tehát nekünk, mint sajtónak, jogunk van szemétnek lenni vele, neked meg olvasónak jogod van elfojtani a szégyenedet. Ne érezz vele együtt, s ha felmerül benned egy pillanatra is, hogy gusztustalan turkálni valaki életében, és nem szeretnéd, hogy veled, vagy a gyerekeddel történjen, akkor gondolj arra, hogy neki villája van, és különben is fideszes, tehát rohadjon meg!

„A brüsszeli szexbotránya után a közélettől visszavonult európai képviselő, a Fidesz egyik alapítója most házimunkát végez: tegnap délután éppen frissen mosott, illatos ruhát teregetett vízparti villája kertjében.”

Szerintem nincs rossz bőrben Szájer, de mennyire etikus ilyen fotókat készíteni?

Ez undorító.

„Szájer József lassan egy éve nem mutatkozott, most frissen mosott ruhákkal bújt elő.”

Nem, nem bújt elő! Ti mentetek utána, és kukkoltatok, meg szaglásztatok. Ti kotorásztok más életében, sunyin figyelgetve, hátha vakarássza az orrát, leeszi az ingét, vagy netán megy hozzá valami látogató, akiről lehet szintén fotókat készíteni, és szalagcímben hozni: „Vajon mit keresett nála XY és Z?”

„Lesifotós”. Rákerestem a neten. A szövegelésen kívül – a lesifotós olyan újságíró vagy fotóriporter, aki rendszerint hírességekről: filmsztárokról, politikusokról, sportolókról vagy egyéb ismert személyekről, illetve azok családjáról, környezetéről készít a valóságot kozmetikázatlanul bemutató fényképet – fotók is találhatók. Fickó a ház falánál megbújik, arca előtt a fényképezőgép és tüzel.

Kísértetiesen hasonlít egy lesből tüzelő orvvadászra, aki ártatlan őzikék, játszadozó nyuszik, vagy gólyafiókák fejére céloz. Vagy mondjuk olyan kiskutyáéra, akit kidobtak az iskola udvaráról, s akit lincseléssel fenyeget a kommentelő sereg, és követeli a címét.

Nem tetszik, hogy ez a lesifotózás így terjed nálunk, mint Hollywoodban. Erre kéne törvényt hozni. A lesifotóst, aki meglátja, leköpheti. Szabad préda.

Nem követem a bulvárt, de a HVG mostanában mindig megosztja a Blikk kormány közeli emberekről készült lesifotóit, és a HVG-t azt követem facen. Feltűnt, hogy ez a téma most pörög: Blikk lesifotó fideszes emberről, megosztja a HVG.

Így találtam tegnap a Mészárosról is a fotót, aki amúgy szintén jó formában van, szépen lefogyott, de akkor is a tudta nélkül készült az a fotó. Ha egy hülye picsa seggéről készülne, és megjelenne, már menne a metoo meg a jogai hiszti. Lehozza a Blikk, megosztja a HVG.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére