Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kunhalmi Ágnes k*rva erős képe

K. Gaál István

2022.01.26. 18:20

 

Ne vegyük el a megbetegedés jogát Kunhalmi Ágnestől, de a nyomaiban még létező Magyar Szocialista Párt kirakatembere ismét túltolta. Emlékszünk még Usain Boltot megszégyenítő sprintjére, amit az MTVA épületében mutatott be és a végén a térde hozzáért az ajtóhoz, aztán elterült, mint egy zsák cement, majd – kevésbé diplomatikusan idézne Bangóné klasszikusát – „kurva erős képek voltak” ahogy sántított és a nadrágon kívül (!) kötést viselt.

A napokban meg kórházba került a koronavírus miatt. Először is természetesen jobbulást illik kívánni neki, remélem, hogy mielőbb teljesen meggyógyul.

No, de persze a haladó baloldali hagyományokat követve Kunhalmi képet posztolt a kórházból és ezt talán nem kellett volna.

Fontos, hogy megjegyezzük: egy szelfiről van szó, amit ő maga, vagy egy orvos/ápoló készített a telefonjával, vagyis a készülék nála volt – erre a későbbiekben még visszatérünk. A fotó elindult a világhálón és úgy tűnik, hogy értő kezekbe került. A szakértők – nem kommentelők, hanem olyanok, akik láttak már kórházi monitort – érdekes megállapításokat tettek.

A képernyőn látható, hogy Kunhalmi Ágnes véroxigén szintje 100 százalék, a „láza” 36,2, a vérnyomása 126/77, a légzésszáma pedig 25/perc.

Kevesen mondhatják el magukról, hogy ilyen remek adatokkal kórházba kerültek volna, pláne nem a Honvédba, amely ugye a köznyelv szerint VIP-intézmény. Ráadásul volt, aki azt is megjegyezte, hogy Kunhalmi utcai ruhában fekszik az ágyban, ami azért nem egy bevett szokás.

A kép persze elérte célját, hiszen számtalan megosztás, lájk és hozzászólás érkezett rá. Ennyi volt ebben nem több és biztosak lehetünk benne, hogy ez volt a cél, semmi más.

Hála a jó Istennek és a kezeléseknek Kunhalmi Ágnes, akinél ugye nem volt telefon, már ki is került a kórházból, így már otthonában lábadozhat, a mielőbbi teljes gyógyulás reményében. Szerencsére már olyan jól van, hogy Facebook posztokra is futja és nem is volt rest a közösségi médiában jelentkezni. Így kezdte:

„Napokig nem volt nálam telefon…”

Ja. A képet meg valaki festette róla és aztán faxon elküldte Mark Zuckerbergnek, aki kitette a politikus oldalára.

A tudomány segített Kunhalmi Ágnes felső légúti és esetleges tüdőproblémáin. A nyak feletti helyzet azonban továbbra is tragikus, szinte biztos, hogy kezelhetetlen.

Ettől persze a tény még tény marad: kurva erős kép volt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére