Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Majom a fejben

Georg Spöttle

2022.03.04. 12:00

 

Bizony, mégpedig cintányérral és csak üti és üti... Ugye mindenki ismeri a horrorfilmek bájos kis kellékét a felhúzható majmot, borzalmas vigyorral és cintányérral kezecskéiben. Tudjuk, ha az éjszaka közepén megszólal, akkor valami iszonyat fog történni. Kell még hozzá egy tóparti ház, néhány dögös tinilány meg az, hogy valaki visszafelé olvassa a bibliát latinul és akkor aztán elszabadul a pokol, de előtte a majom... Na, ilyen érzésem támad, amikor a baloldal politikusait hallgatom. Gyurcsány felhúzta bennük a majmocskát, az pedig most április harmadikáig szorgalmasan csapkodja piciny kis cintányérjait. Igaz, most nem egy lény kúszik elő a lépcső alól, hogy egyetemistákat egyen, hanem az éjszaka közepén bekapcsol a tévé és kimászik belőle Márki-Zay Péter, mint Samara a „Kör” című filmben és beszélni kezd...

 

„Egyedül Orbán Viktor a felelős a kirobbant háborúért. Küldjünk fegyvereket és katonákat Ukrajnába. Orbán hazaáruló. Az Ukrajnából érkező menekültek oroszbarát fidesz-szavazók. Tüntetünk az orosz kémbank ellen...” Mi pedig kővé dermedve állunk, amíg ki nem sül az agyunk a baromságaitól. Most komolyan, ha ez eljut az ukrán nacionalistákhoz, akik eddig sem éppen barátilag kezelték a magyar kisebbséget, az mit okozhat? Nyilván még erősebb magyargyűlöletet. MZP talán elfelejtette agymenései közepette, de az ukrán nacionalisták gyújtották fel a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség irodáját Ungvár belvárosában. Titkosszolgálati eszközökkel szereztek felvételeket a magyarok állampolgársági eskütételéről. Biztosan kiment a fejéből (kell hely a majomnak...) az ukrán nyelvtörvény. Vagy nem tud az alábbi levélről sem: „Magyar kutyák, Sikerült megvesztegetni az ukrán kormányt, azonban az ukrán hazafiak tisztán látnak. Elkezdjük a szabotázst és támadásokat indítunk a városaitok, faluitok, iskoláitok ellen mindaddig, amíg a magyar járás létrehozásának ideológiája megszűnik. A biztonságotok a ti kezetekben van. Ha minimalizálni szeretnétek az áldozatok számát a magyar lakosság körében, akkor minél hamarabb sürgős intézkedéseket kell hozni az ukránellenes kezdeményezések megszüntetésére Kárpátalján!”

 

Dúl egy szörnyű háború a szomszédunkban, MZP pedig célkeresztet rajzol kárpátaljai honfitársaink homlokára azzal, hogy oroszbarátnak állítja be őket. Láttam képeket az elmúlt napokban, hogy ukrán fiatalok a kék-sárga zászlóra fekete horogkeresztet festettek és azzal indultak a harcba a kiosztott fegyverekkel. Pont az ilyen csapatok lennének fogékonyak MZP mondataira. Komolyan, néha már sajnálom MZP-t, hogy egész nap magával kell lennie. Viszont sem átvitt, sem valós értelemben nincs egyedül. Kocsis-Cake Olivio is elszabadult a libsi médiumokban. Miután Orbán Viktort le mini-Putyinozta (még önálló humorra sem tellett) követelte, hogy ne vásároljunk Oroszországtól több földgázt. Azta, mekkora partizán ő is! Tényleg, inkább vásároljunk négyszeres áron cseppfolyósított palagázt az USA-tól. Milyen jó is lesz, ha beesik egy százezres fűtésszámla a télen, na meg nyáron is, ha mondjuk három gyereket fürdet a család és gázzal is főznek.

 

Fegyőr Bandi borotválkozás helyett azt állítja, hogy Oroszország bábkormánya vagyunk. Gyurcsány pedig, aki régen lerománozta, leukránozta a külhoni magyarokat és nem akart állampolgárságot adni nekik, most eljátssza a humánust és ukrán menekültekkel fotózkodik. Háború ide, háború oda, a baloldal nem változik.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére