Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megérkezett a pusztítás

Bohár Dániel

2020.07.05. 15:30

Budapest városkapuit is sikerült áttörnie a BLM-őrületnek. A fővárosban szobrokat még nem döntenek le, de festékkel már öntöznek.

Bizonyos Tóth Edit büszkén hirdeti közösségi oldalán, hogy ő bizony végre „cselekedett”, ő „tett”. Vörös festékkel öntötte le Horthy Miklós szobrát a Szabadság téri Hazatérés templománál. A „cselekedetről” készült videófelvétel is, amelyen jól láthatóan a testnevelésből bizonyára felmentett nő másfél méterről is alig találja el a szobrot. „Szerencsére” sok festéket vitt magával, így sikerült jelentős kárt okozni a Horthy emlékműben.

Az esetet követően a rendőrség rongálás bűncselekmény miatt nyomozást indított. Az elkövetőt nem volt nehéz elkapniuk, hiszen – mint írtam – Tóth Edit büszkén beismerte tettét.

Az erősen frusztrált nő a rongálást követően teljesen ki van akadva, hogy közösségi oldalán üzenetekkel, illetve kommentekkel kritizálják. Talán érdemes lett volna előbb gondolkodni.

Nem ez az első alkalom egyébként, hogy Magyarországon is megjelent az amerikaiak új fétise a szobordöntés/-rongálás. Kicsit korábban a Városligetben található Churchill-szobrot firkálták össze BLM és nazi feliratokkal. A II. világháború alatti brit miniszterelnök Nagy-Britanniában található szobrai is hasonlóképpen jártak.

A liberálisok legújabban – a komplett városok felégetése mellett – azon ügyködnek, hogy eltöröljék a múltat, a történelem fontos alakjainak bárminemű emlékét a földdel tegyék egyenlővé. Természetesen nem azt mondom, hogy ne lehetne vitatkozni egy-egy történelmi szereplő tevékenységéről, de szobraik elpusztítása bárminemű diskurzus nélkül az embertelenség irányába mutat.

Így, ami a világban zajlik, egyenes út az dehumanizálódás irányába.

Az Egyesült Államok jelenleg olyan állapotban van, hogy Kolumbusz-szobrokat fejeznek le. George Washington portlandi szobrát ledöntötték, miközben két amerikai zászlót is elégettek rajta. George Washington! Az USA első elnöke, az államok megalapítója, az az ember, aki nélkül most az Egyesült Államok sehol sem lenne. Az ok? A BLM szerint George Washington rasszista volt. Igaz, a BLM szerint mindenki rasszista, aki nem lábcsókoló híve a Black Lives Matter mozgalomnak. Hiszen ezek is olyan liberálisok, akik addig szeretik mások véleményét ameddig az ugyanaz, mint az övék.

Az amerikai agybaj „harcosait” egyszerű történelmi tények sem zavarják össze. San Franciscóban ledöntötték Grant tábornok szobrát. Az antifákat az az apró történelmi tény sem zavarta meg a rongálásban, hogy Grant tábornok az amerikai polgárháború idején az északi államok, vagyis az Unió hadseregét vezette, így nagy szerepe volt a rabszolgaság eltörlésében.

Az Egyesült Államokban háború zajlik a nemzeti identitás ellen. A BLM, az antifák és a demokraták (értsd: liberálisok) mindent el akarnak pusztítani, ami eddig Amerikát jelentette. Az USA alapítóit, a zászlót és minden hagyományt. A pusztítás lett az Egyesült Államok új szimbóluma.

Hogy milyen szintre juthat el a gyűlölethullám Magyarországon? Jó kérdés, de érezhetően a magyar társadalomnak van immunrendszere az elmebetegség ellen. Talán ez lehet pont az, ami megakadályozza, hogy hazánkat is leuralja a hülyeség kora.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére