Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Menekültek

Bohár Dániel

2022.03.09. 17:00

A menekültek, ahogy a szó is mutatja menekülnek. Az életüket mentik. A bevándorlók bevándorolnak egy másik országba, céljuk inkább gazdasági jellegű, mintsem életük megóvása.

 

Őszinte megdöbbenéssel olvasom azokat a szélsőségesen baloldali megnyilatkozásokat a mostani háborús helyzet okozta menekültválság kapcsán, hogy sokan nem hiszik el, hogy a magyarok segítőkészek. Értem én, hogy az utóbbi évtizedben a nyugati sajtó és hazai szövetségeseik azon dolgoztak, hogy minket valamiféle barbár idegengyűlölőnek állítsanak be, de ez nyilván ordenáré hazugság.

A magyar nép és nemzet mindig is bajtársias volt a rászorulókkal. A kilencvenes években segítettünk a délvidéki magyaroknak, a szerbeknek, horvátoknak, bosnyákoknak. Most pedig segítünk a kárpátaljai magyaroknak és ukránoknak is. Sőt, szeretném jelezni a magyarellenes idegenszívűeknek, hogy a jelenlegi helyzet igazán megmutatta és mutatja minden pillanatban, hogy mennyire is nagy szívünk van.

Nemcsak a keleti határaink mellett élők fogtak össze, hanem ugyanúgy segítenek a vasiak, somogyiak, zalaiak is, ahogy a budapestiek vagy említhetném bármelyik megyét és települést. Magyarország és a magyarok jóemberek.

Írhattok és mondhattok bármit kedves liberális itt élők, ez a tény attól még nem fog megváltozni.

Aztán előjönnek a 2015-ös évvel és a nagy migrációs válsággal. Volt szerencsém testközelből végigkövetni azokat az eseményeket is a déli határnál vagy a Keleti Pályaudvarnál. Az a helyzet, hogy akkoriban mindenki szír volt, pontosabban annak mondták magukat. Valójában rengeteg helyről érkeztek az emberek. Olyan országokból, amelyek biztonságosak vagyis nem állnak háborús konfliktusban senkivel. De még ha el is fogadtuk volna azt, amit mondtak és tényleg mindenki szír állampolgár lett volna, hát akkor is óvatosan megkérdezném, hogy Szíria után az első biztonságos ország Magyarország lenne? Középfokú földrajztudással rendelkezők is látják, hogy elég sok ország van még, ahol menedékre leltek volna, de valamiért minden „szír” úgy érezte, hogy a megfelelő védelmet Németország tudja biztosítani.

Az eseménysorozat végeredményét látjuk.

Menekültek vagy migránsok?

  • Az a helyzet, hogy menekült a kijelelölt határátkelőn jön.
  • A migráns átvágja a kerítést.
  • A menekült megköszöni a segítséget.
  • A migráns ordibál és köveket dobál.
  • A menekülteknek van útlevele.
  • A migráns széttépi és másnak hazudja magát.
  • A menekültnek az étel a fontos.
  • A migránsnak a wifi.
  • A menekültnek segíteni kell.
  • A migránst pedig haza kell küldeni!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére