Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

MSZP-s ex-elnök az ellenzéki jelöltről: „Hülye gyerek”

K. Gaál István

2022.04.01. 18:00

Érdekes videók jelentek meg a Facebook-on, amelyeken a dunaújvárosi körzetben induló jobbikos Kálló Gergelyt kritizálják kemény szavakkal. A felvételen az MSZP helyi elnöke, Magyar András beszél, aki időközben lemondott tisztségéről. Magyar szerint egy korábbi baráti magánbeszélgetését rögzítették tiltott módon.

 

Van abban mindig valami végtelenül bájos és elgondolkodtató, amikor egy ellenzéki jelöltet a saját elvtársai kezdenek el elképesztő módon szidalmazni. Több ilyen választókörzet van, ám ami a dunaújvárosi térségben történt az elmúlt napokban, az egészen sajátos. A Fejér megyei 4-es körzetben az a Kálló Gergely indul, aki szemmel alig észrevehető, hiszen amióta országgyűlési képviselő, nem nagyon látták őt a térség településein. A Jobbikból indult, de Gyurcsány Ferenc szárnyai alá megérkező „politikusról” eddig csak a kormánypártiak mondták, hogy nem csinált semmit, de már a dunaújvárosi MSZP is apró darabokra szedte Kállót. Hallgassuk, hogy mit mond róla a szocialisták helyi elnöke, Magyar András, aki szerint Kálló egy „hülye gyerek” és nem lenne jó, ha nyerne és egy senki a Fideszes jelölthöz, Mészáros Lajos kórházigazgatóhoz képest.

 

 

Azt se hagyjuk figyelmen kívül, hogy az MSZP-s szerint a Fidesz megnyeri a választást, de menjünk tovább, mert kincset érő videók kerültek elő. Például már azt is tudjuk, hogy Kálló Gergely ideges lett. Mégpedig azért, mert Szabó Tamás, Ercsi polgármestere – aki annyira kommunista, hogy kilencven előtt a parlament tagja volt – Mészáros Lajosnak és Molnár Krisztiánnak, a Fejér Megyei Közgyűlés kormánypárti elnökének hálálkodott, amikor a város támogatást nyert.
(ITT)

 

Kállóval kapcsolatban azt is gyakran emlegetik, hogy nem a választókörzetben él. Vagyonnyilatkozata szerint Érden, Szentendrén és Budán is akadnak ingatlanjai. Ráadásul ezekhez úgy jutott hozzá a szocialisták szerint, hogy korábban a civil életben nem tett le semmit az asztalra.
(ITT)

 

És ez csak a jéghegy csúcsa. Döbbenetes, hogy milyen embereket dobott a felszínre ez az ellenzéki összefogósdi. Az is látszik, hogy ez a kizárólag tökfilkókból álló kártyavár már a választás előtt az összeomlás szélére került, hiszen egymás után jelennek meg a hírek arról, hogy mennyire utálják egymást a különböző pártok emberei. Gyurcsány Ferenc ezt tudta összerakni és ezzel akar kormányozni. Ugyanakkor nem tekinthetünk Kálló Gergelyre ebben a történetben úgy, mint a legkisebb rosszra, hiszen ő a haszonélvezője akar lenni ennek az egésznek. A választás persze ebben az esetben is egyszerű.

Béke vagy háború – Fidesz vagy ellenzék. Köztiszteletben álló kórházigazgató, vagy hivatásos munkakerülő – Mészáros Lajos vagy Kálló Gergely. Nem lehet kérdés.
Magyar András lemondott
A videóanyag-sorozat és az abban elhangzottak kapcsán a dunaújvárosi MSZP közleményt adott ki, amelyben Magyar András jelezte: a megfelelő büntetőjogi lépések megtételét követően lemond az MSZP dunaújvárosi szervezetében betöltött tisztségéről. Ezt azzal indokolta, hogy „korábban baráti magánbeszélgetésekben elhangzott véleményét tiltott módon rögzítették, azt az elmúlt napokban már manipulálva nyilvánosságra hozták. A bűncselekmény elkövetőivel szemben feljelentést tettem. Emellett lemondok a pártban betöltött tisztségeimről, a kialakult helyzetben ezzel segítve az ellenzéki összefogást.” – hangsúlyozta Magyar András.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére