Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem mind ukrán, ami fénylik

Georg Spöttle

2022.03.31. 18:40

 

Annalena Baerbock, Németország zöldpárti külügyminisztere bejelentette, hogy kormánya kész akár tízmillió ukrajnai menekültet befogadni. Nyilván örülnek a választók, hogy közel kétmillió arab után végre jön egy kis utánpótlás is menekültekből. A Covid már úgyis uncsi lett, kell egy kis izgalom a belpolitikában. Csakhogy, ahol migráció, ott problémák is... Ezt nem Paolo Coelho-tól ollóztam, hanem a német rendőrségi jelentésekből. Tömegverekedések a migrációs központokban, követelőzés, hogy szállodai elhelyezést kérnek, nem tömegszállást, kisebb-nagyobb lopások... Persze az elkövetők nem kétgyermekes ukrán anyukák, akik a háború borzalmai elől menekülnek, hanem roma csoportok, akik most ezrével érkeznek a német városokba.

 

A hivatalok dolgozóinak is feltűnt, hogy a problémás emberek mind vadonatúj, eredeti ukrán útlevelekkel érkeznek. Feltételezik, hogy legtöbbjük nem is ukrán állampolgár, hanem kihasználva a háborús káoszt valaki(k) jó pénzért útleveleket állítanak ki az érdeklődőknek. A havi 600–700 eurós segély (bő 200 000 forint alaphangon is) izgalmas célponttá teszi Németországot. Nem kizárt, hogy bűnözői csoportok beszálltak a menekültüzletbe és biankó dokumentumokhoz hozzájutva most nagyot szakítanak. Már azt is észlelték a lengyel határőrök, hogy embercsempészek is ügyeskednek és afrikai valamint közel-keleti illegális bevándorlókat próbálnak bejuttatni az unióba azzal a mesével, hogy Ukrajnában tanuló külföldi diákok voltak. Sajnálatos módon az útlevelét az összes a koleszban felejtette, ejnye-ejnye. A lengyel hatóságok ezeket a személyeket nem engedik tovább, hanem egy zárt menekültközpontba helyezik el és ott vizsgálják ki ügyüket. Kapják is érte az ívet a német független, szabad sajtótól. „A fehérek mehetnek az afriakaiak be lesznek zárva...” – így a szalagcímek.

 

A transzneműek is kénytelenek lesznek férfi egyenruhában harcolni szabadságukért és nemi identitásukért, mert civil szervezetek szerint többszáz, magát nőnek valló férfit nem engedtek ki az országból, mivel hadköteles korban vannak. Az ukrán hatóságokat nem igazán érdeklik a transz-jogok, félő, hogy a lövedékeket sem, itt Brüsszelnek sürgősen be kellene avatkozni, különben folytatódnak a komoly jogsértések és ez még a háborúban sem vet jó fényt „Kijivre”. Ja, és akkor még az ukrán nyelvtörvényről nem is beszéltünk! Zelenszkij tárgyalni sem hajlandó róla, pedig rajtunk, magyarokon kívül az orosz kisebbséget érinti a legjobban, hogy nem használhatják saját anyanyelvüket. Mi a frász van az ukrán demokráciával? Nem is értem. Büntiből nem kellene több fegyvert adni nekik, nyet transz-jogok, nyet rakéta, talán abból értenének.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére