Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Novák Katalint alázza a HVG címlapkommandója

K. Gaál István

2021.12.30. 18:00

 

 

Áder János jelenlegi és Novák Katalin, reményeink szerint következő köztársasági elnököt szerepelteti címlapján a HVG legújabb száma. Önmagában ezzel persze nem lenne semmi gond, de a szép hagyományaira csak címében emlékeztető lap Áder János bajuszát Novák Katalinra másolta, míg a jelenlegi elnök orra alá ragtapaszokat illesztett.

Amit az ember elsőre gondol erről az egészről, azt nem lehet leírni, mert lenne benne több olyan szó is, amely kimerítené a gyalázkodás egy magasabb fokát.

Nyilván tisztában vagyunk vele, hogy van az a része a világnak, amelyet nem zavarnak a bajuszos nők, sőt kifejezetten támogatják a létezésüket, de ez azért mégiscsak erős. Mondjuk annyi előnye van, hogy a folyamatosan diktatúra és a sajtószabadság lábbal tiprására panaszkodó „haladók” láthatják a demokrácia vadhajtását. Ugyanis senkinek sem csaptak rá a kezére azért, mert egy nőt aláz ezerrel, sőt sokan nagyot röhögnek ezen az egészen.

Tudjuk, hogy a HVG címlapkommandója nem tisztel senkit és semmit. Emlékezhetünk arra, hogy nem is olyan régen Orbán Viktort is minimum melegnek színezték az újságban. És félreértés ne essék, nem a köztársaságielnök-jelöltet, vagy a miniszterelnököt kell kímélni, hanem – esetünkben – Novák Katalint, az embert, a nőt, a feleséget, a családanyát. Mert vélhetően ezt az undorító címlapot, hála a közösségi médiának, Novák Katalin gyermekei is láthatják. Mit mond erre az anya?

De menjünk tovább: van-e joga Novák Katalin férjének kiosztania egy irgalmatlan sallert annak, aki rajzolta ezt a mocskot? Nyilván nem teszi meg, még akkor sem, ha lehetősége lenne rá, de magam részéről nem ítélném el akkor sem, ha kiosztaná azt a maflást annak, aki kitalálta ezt a gyomorforgató képet.

A baloldali sajtóban visszatérő elem az ilyen jellegű gúnyrajz. A Magyar Narancs címlapján volt már Orbán Viktor úgy ábrázolva, hogy a migránsokat visszafogó kerítésből pingáltak neki Hitler-bajuszt – valahogy vonzódnak a bajuszhoz odaát… Valahogy ez mifelénk nem dívik. Pedig milyen jókat lehetne festeni mondjuk, a Gyurcsány arcú Dobrev Kláráról, vagy éppen Mári-Zay Péterről, amint kibújik a volt miniszerelnök szebbik feléből.

De nem. Az emberi méltóság lábbal tiprása, a nők alázása baloldali eszköz lett. És még ők beszélnek a nők jogairól, a lehetőségeiről és az esélyeiről. Csak magamat tudom idézni: amit az ember elsőre gondol erről, azt nem lehet leírni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére