Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Olyan a Jobbik, mint egy szappanopera

K. Gaál István

2022.05.28. 12:25

 

Ez a Jobbik egy végtelenül szórakoztató formátum. Jobb, mint egy brazil szappanopera, hiszen Jakabéknál mindig történik valami. Azt már hagyjuk is, hogy ez valaha egy náci párt volt, mert a sorozat új részeit figyelve, az maximum a felvezető epizód volt. Azóta beállt már a nagy fordulat és a kommunistákat üldöző, homofób párt momentán a Demokratikus Koalíció és Gyurcsány Ferenc pincsije, emellett pedig egy szintre zuhant vissza az LMP-vel.

Viszont ez a széria olyan fordulatokat tartogat még, amilyenekre nem lehet felkészülni és szinte naponta változik a helyzet. Az egész rémtörténet főszereplője Jakab Péter, aki elnökként vezeti a teljes megsemmisülésbe a pártot. Azt tudtuk róla eddig is, hogy az óvodában a krumpli volt a jele és az elmúlt hónapokban már arra is fény derült, hogy nagyon szereti a nőket, még akkor is, ha első ránézésre semmi szeretnivaló nincs a Jakab célkeresztjébe került hölgyben.

Azt hittük, hogy a drámai sorozat április 3-án a csúcsára ért és a választási megsemmisülést követően Jakab Péter is elvész a süllyesztőben, ám ez egyáltalán nincs így.

Sőt!

 

A melósokra rátelepedett parizer-kobold környezetében azóta kirobbant egy erőszakolási botrány, amiről ő maga nem annyira akar beszélni, de olyan sokat nem is tesz azért, hogy kiderüljön, mi is történt Ököritófülpösön – eleve, minek mentek oda? – így aztán ő az a cinkos, aki erősen néma a bűnösök között. Persze ez nem olyan nagyon fontos ügy, hiszen nem rendült meg a tagok bizalma Jakab Péterben, meg is választották újra.

Ellenben most itt az újabb balhé és ismét arról szólnak a jobbik hírek, hogy az elnöknek vége, mint a botnak. Puccsot sejt maga ellen – biztos nem véletlenül – és ismét a lemondását lebegteti. Közben meg ül a parlamentben a Jobbikban két képviselő – a frakció 20 százaléka! –, akikről még a párt tagjai sem nagyon tudják, hogy kik ők igazából. Ráadásul tartja magát a pletyka, amely szerint a két ismeretlent Jakab Péter egy idő után majd visszahívja és a helyükre a bizalmasait ülteti. Mondjuk ebbe a kategóriába már nem biztos, hogy sokan tartoznak – lehet, hogy kettőt sem lesz könnyű összeszedni.

A Jobbik valószínűleg az a párt, amelyben már nem bíznak egymásban az emberek. Senki, senkiben… És ettől sokan boldogok. Leginkább talán Gyurcsány Ferenc, mert ez a Jobbik-film olyan, mintha ő maga rendezte volna.

 

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére