Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ötezer a forró lángos...

Georg Spöttle

2021.08.11. 11:05

Igaz, régen egy forint volt, és éljen soká Kádár János, szólt versike, de hát akkor még nem a tízmillió koldus országa voltunk, legalábbis a HVG és Gyurcsányné szerint. Budapest–Balatonföldvár három óra, dugó, mindenki szentségel, szóval tipikus szombat reggel. Már kora reggel örülök, hogy este jöhetünk is vissza, mert szállás egy darab sincs. Áll a sor, és én arra gondolok, hogy jobb lenne két kókuszdiót összeütögetve NER-lovagként gyalog galoppolni, ahogy azt a Monty Python megálmodta. Na ja, lehet, hogy szállás is azért nincs, mert Mészáros Lőrinc megvette az összeset, és be is költözött mindbe, hogy ott egye az ötezer forintos lángost. Jó sok NER-lovag lehet, mert Lepsénytől Siófokig megtöltjük az M7-est. Ez már döfi, mert akkor itt mindenki a Fideszre fog szavazni, nem is dugó van, hanem békemenet. Ez olyan szívet melengető, hogy már a klíma sem bírja. Készül a negyedik kétharmad és a Paradise City, ja nem, az az autórádióból szól.

Apropó, Paradise City, hát a dugót talán jobban viseljük, mert edzettünk rá egész héten KariGeri jóvoltából.Take me down to the paradise city where the grass is green and the girls are pretty...” Na ja, a fű az zöld Budapesten is, vagyis a méhlegelők burjánzanak, bár a lányok így nyáron, hála a kevés textilnek, még prettybbek, mint általában. És mégis mozog a föld, ja nem, csak egy paraszt audis száguldott el a leállósávban, siet, nehogy elfogyjon a Michelin-csillagos lángos Siófokon. Résen kell lenni, mert a fideszesek feleszik az összeset, bizony, nekünk telik rá. Mi lenne, ha nem a tízmillió koldus országa lennénk? Na, akkor hol lenne a dugó vége? Persze lehet, a legtöbben nem is nyaralni mennek, csak megnézni, ahogy a gazdagok nyaralnak. Na, ebben már van némi logika, legalábbis a DK szerint. Igaz, a számok mást mondanak, idén júniusban 10 milliárd forintot költöttek a magyarok a Balaton szálláshelyein, ez pedig a duplája a tavalyinak. A július durván 25 milliárd forintos bevételt hoz majd a szállásadóknak. Bár nyilván ez is csak NER-propaganda, amit valaki egy luxusrepülőn talált ki.

KariGeri is kitett magáért: „Orbán csomagol”, posztolta egyik íródeákja. Ja, lehet, hogy nyaralni megy, szóval ne örüljön a bringakirály. Amúgy is a 15 százalékos támogatottságával rezeg a léc, benne van, hogy Gyurcsány lecseréli. Legalább több ideje lesz Budapesttel foglalkozni. LOL, ezt nem gondoltam komolyan, persze ő sem. Legalább Tüttő Kata nyújtott némi optikai élményt az elmúlt időben lovas produkciójával. Szerintem maradnia kellene a műfajnál, mert abban jó volt. Még mindig csak a „Stones rolling”, és nem az autók, de mindegy, türelem, már csak a kétharmad van hátra, és célba értünk.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére