Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Parizeres Mónika Show

Bohár Dániel

2022.08.12. 12:00

Az ember hitt benne, hogy a Mónika Show okozta letűnt kort végleg magunk mögött hagytuk. Tévedtünk. A Mónika Show okozta szellemi lejtmenet itt van és ma úgy hívják, hogy Jobbik.

 

Amit az elmúlt napokban át kellet élnie a politika iránt nyitott közvéleménynek, az nagyon döbbenetes. Érezhető volt, hogy a Jobbik és benne Jakab Péter, illetve volt kabinetfőnöke nincs jó állapotban. Azt azonban nem gondoltam volna, hogy Molnár Enikő a utcán rátámad Potocskáné Kőrösi Anitára, a Jobbik elnökhelyettesére. A két nő olyan cicaharcot vívott, amit még a parizeres Jakab is megirigyelne gyengébb napjain.

Magyarország egykor második legerősebb pártja oda jutott, hogy az elnökhelyettesük meg Jakab Péter barátnője élőben gyalázzák egymást. Mondom én, hogy Mónika Show.

 

A vállalhatatlan viselkedésnek meg is lett az eredménye. Jakab csütörtökön bejelentette, hogy kilép a pártból. Nyilván ez a „kilépés” valójában azt jelenti, hogy úgy kirúgták, mint ahogy a macskát szokták. Rémesen kellemetlen.

Ugyanakkor felesleges ezen csodálkozni. Jakab elmúlt években folytatott tevékenysége nem is teljesedhetett volna ki másban, minthogy a barátnője nyilvános jelenetet rendezzen.

A sok parizer, krumpli is Piros Arany előremutatta, hogy ez csúnya véget fog érni. Így történt.

Jakab marad a nép pártján, annyi, hogy a nép viszont nem kér Jakabból.

Maradjunk annyiban, hogy a parizeresnek biztos helye van a DK-ban, Gyurcsány mellett.

Oda is való.

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére