Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Probléma megoldva

Bohár Dániel

2022.09.15. 12:00

Kék-sárgába, vagyis ukrán zászlónak öltöztek az uniós intézmények vezetői, ezzel meg is oldották a háborút, az energiaválságot és az inflációt. Jó látni, hogy óvodás szinten lévő emberek irányítják Európát.

 

Szerdán megértettem, hogy ha Európán múlik, ennek a háborúnak soha nem lesz vége. Megértettem, hogy Európa tönkretétele teljesen tudatos. Tudatos, hiszen ilyen károkat senki nem tud hibaként okozni. Szomorú ez az egész, mert a világ legjobb kontinensét teszik nullára.

Miután eljutottunk oda, hogy az Oroszországgal szembeni szankciók már most fájdalmas problémákat okoznak Európának, bíztam benne, hogy az EU vezetése legalább egy kicsit átgondolja őket.

Nem így történt, hiszen Ursula von der Leyen évértékelő beszédében többször is nyomatékosította, hogy a szankciók maradnak, sőt még többet is bevezetnek. Ez lényegében egy halálos üzenet a saját kontinensünknek címezve. Ezeket a terheket nem lesz olyan ország, amelyik el bírja viselni.

De nyugalom, mert miközben Ursula elmondta ezeket, kékbe és sárga öltözött, ezzel kifejezve, hogy ő aztán nagyon szolidáris Ukrajnával. Sőt, még a barátnői is felöltötték magukra az ukrán zászlót, elkészültek a fotók, ahol jókat nevetgéltek. Az öltözködés mellett sajnos az már nem fért bele Ursula von der Leyen beszédébe, hogy egy kicsit beszéljen a békéről is. Ez a szó nem hagyta el a száját. Tehát az EU egyik legfontosabb intézményének vezetője háborúzni akar béke helyett. Az álmoskönyv szerint ez sok jót nem jelent.

Az Európai Bizottság elnökét hallgatva egy másik univerzum nyílt meg, az egyszeri hallgatónak olyan érzete támadt, mintha Ursula nem ezen a bolygón élne. Persze megértem, hogy milliárdos vagyonokkal nem annyira tud rápörögni az átlag európai rezsiszámlájára, de azért némi „szolidaritást” elvárna az ember.

Az EU-ban mindig tudják fokozni. A háború, energiaválság, infláció okozta nehézségek idején mi a legfontosabb? Na, mi? Hát, persze, hogy Magyarország és a 12 éve minden évben háromszor megszűnő demokrácia és jogállamiság.

Amikor Európa romokban, akkor a kontinens vezetői arról „vitáznak”, hogy miért nincs frekvenciája a Klubrádiónak Magyarországon és egyéb rendkívül fontos dolgok.

Kiábrándító és dühítő, ami történik. Európa vezetői mindent képviselnek, csak Európát nem. Az egyetlen pozitívum, hogy ezt kezdik látni az emberek is. Lásd: Svédország és hamarosan Olaszország.

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére