Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Scholcz, a Mercedes és a Wehrmacht

Pozsonyi Ádám

2021.12.16. 15:15

 

Nemzetkarakter nincs! Nemzetkarakter nem létezik!

Ezt a haladó ember tudja.

De igazából nemzetek sem léteznek. Minden ember egyenlő. S mivel minden ember egyenlő, a sok-sok egyenlő egyén – akinek a személyiségi jogai a legfontosabbak, azok az elsők – alkot nagy tömegű csoportokat, amelyeket korábban, ósdi kifejezéssel élve, nemzeteknek hívtak.

S ezek a korábban nemzeteknek hívott valamik is természetesen mind-mind egyenlők és egyformák.

Ezt csak azok a haladásban kissé lemaradt balkáni országok embertömegei nem veszik tudomásul, akik így fogalmaznak: az ország kultúrájának része az, hogy üzemanyagot lopnak egy amerikai katonai bázisról.

Mint azt olvashattuk, a román védelmi miniszter, Vasile Dîncu szerint a Mihail Kogălniceanu katonai támaszpontról való üzemanyaglopásért végső soron maguk az amerikaiak a felelősek, akik nem számoltak a román kulturális szokásokkal. Dîncu szerint a tolvajok egy, az (immár elég nyilvánvalóan) amerikai katonai bázis területén kívüli feltöltőponton fértek hozzá az üzemanyaghoz. Hanyagság volt az amerikaiak részéről, mert az ottani kultúrát nem ismerték eléggé.

(Erre szokták azt mondani, hogy „hát, ezt sem én mondtam”.)

De ezek ott, az Olt mellett nem haladnak, nem érték még el a nem nemzet minőséget – haladó szemléletmód szerint valaminek a felszámolása, az előrelépés, lásd: nem férfi, nem nő, nem fehér, nem festészet, nem hagyomány –, és ragaszkodnak ehhez a XIX. századi létszemlélethez. Bár ez kissé zavaros, lévén, ha a régi létszemléletet vesszük alapul, akkor meg lopott földön, mesterségesen latinosított szláv nyelvvel és meghamisított múlttal bajosan nemzet egy terület lakossága. Mindegy, ne feszegessük.

Nemzetek nincsenek! Ezt ideje lenne már elfogadni. S ha ez emberek nem akarják maguktól, akkor le kell nyomni a torkukon.

„Olaf Scholz német kancellár szerdán azt mondta, Németország bevándorlóország, ezért legfőbb ideje, hogy »bevándorlási és integrációs társadalomként« tekintsen magára. Az új kancellár a kormánya programját ismertető beszédében azt mondta, meg kell könnyíteni a német állampolgárság megszerzéséhez vezető utat, mert így lehet megteremteni a teljes körű politikai részvétel és a jobb beilleszkedés lehetőségét.”

Ízlelgetik ezt? Ízlelgetik ezt a szöveget és ezt a programot?

„Ezért főszabályként öt év tartózkodás után is meg lehet majd szerezni az állampolgárságot, és engedélyezik a többes állampolgárságot is.”

Tehát már nem titok, a migránsok állampolgárságot is kapnak.

Tökéletes németséggel verik szét az országot. Bár, mint tudjuk, nemzet nincs, minden ember és minden kultúra egyenlő, de ha precizitást akarunk, akkor mindenki a német minőséget keresi.

Mint tudjuk, nemzet nincs, és minden ember egyenlő, de a német az olyan, hogy ha kiadnak egy utasítást, van egy terv, egy cél, azt ő a legmagasabb szinten, mérnöki precizitással hajtja végre. Minőségi munka? Keresse a németet!

Hogy az egy új tömegautó, egy új fegyver, tökéletes alakzatban menetelni vagy felszámolni a saját kultúránkat, voltaképp mindegy. Lényeg a minőség. A magas színvonalú végrehajtás.

Most nem a legmagasabb szintű besúgóhálózat, nem egy mérnöki gépcsoda, hanem az önfelszámolás az utasítás. És a német végrehajtja.

Kérdés, hogy a főleg muszlimokból álló új németek mit szólnak majd az LMBTQ-hoz meg a Pride-hoz.

De majd bevetik a csodafegyvert! A Vergeltungswaffe-3 már készül!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére