Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros György az év embere

Bertha László

2018.12.19. 13:44

Legalábbis a spekulánsok egyik kedvenc lapja, a Finacial Times szerint. Mi összeszedtük, hogy szerintünk mivel érdemelhette ezt ki.
 • Alinsky/Soros-módszer alkalmazása: az OSF-hálózatban az egyik fontos eszmei alapmű Saul D. Alinsky (1909–1972) amerikai író A radikálisok szabályai c. könyve, amely szerint fenn kell tartani a folyamatos nyomást, és az „ellenséget” a saját szabályai szerinti eljárásra kell szorítani, hogy a szabályok betartása miatt kifárassza magát („az a jó taktika, amit élveznek az embereid”) → ebbe belefér az is, hogy például a rendvédelmet addig provokálják, hogy „jogvédőik” rájuk húzhassák pl. a hivatali erőszakot.
   
 • A káosz szervezése, organizáltsága (külföldi anarchisták bevetése): az elmúlt napok budapesti zavargásaiban számos külföldi zavargó aktivistát előállítottak, ami – külföldi baloldali-anarchista csoportok beszervezése által – nemzetközi szervezettséget is feltételez.
   
 • Tréningek, kiképzések lebonyolítása: ez a demokratikus intézményrendszer mindkét szintjét érinti: egyrészt a közigazgatási/állami szintet pl. bírák, ügyvédek tréningjeivel, megfelelően tréningelt jogi szakértők elhelyezésével az alkotmányos intézményeknél, másrészt a társadalmi szintet pl. aktivisták, tüntetők kiképzésével.
   
 • A „békére háború” módszer: a Soros-módszernek szerves tartozékát jelentik az erőszakos utcai megmozdulások, zavargások, ezáltal a belbiztonsági káosz megteremtése és a kaotikus folyamatok eszkalálása, amelynek a célja tartós politikai válság előidézésével a kívánt változás mihamarabbi elérése (takeover of power) → Guy Verhofstadt liberális EP-frakcióvezető december 13-án azt tweetelte, hogy forradalmak kellenek Európában.
   
 • Agresszív NGO-hálózat használata (fontos a szerepük van a feszültségkeltés elvi megalapozásában, így a jogsértő cselekmények engedetlenséginek, illetve teljesen törvényesnek való beállításával → ezáltal bátorítják a zavargó, jogsértő csoportokat).
   
 • Hagyományos és szociális média, online felületek: a Soros-féle balliberális magyar médiumok híreit, beszámolóit, tudósításait előnyben részesíti a Facebook, a Google és más oldalak: a Soros-álláspont sokkal hamarabb és szélesebb körben terjed el, s a közvéleményt manipulálva az ellentábort defenzív kommunikációs pozícióba szorítják.
   
 • A politikai baloldal „megszállása”: számos baloldali, főleg LMP-s politikus jött Soros-féle jogvédő szervezetektől, akik adoptáltak új módszereket és megközelítésmódokat a magyar belpolitikába, megformálva az „új baloldalt” → az MSZP kormányfőjelöltje, Karácsony Gergely körül már valósággal hemzsegtek a Soros-háttéremberek 2018 tavaszán.
   
 • Az Európai Bizottság mint politikai furkósbot (pl. Albánia esetében az EU-s csatlakozási tárgyalások elindításánál, Lengyelország vagy Magyarország esetében a 7-es cikkely szerinti eljárással, kötelezettségszegési eljárásokkal stb.) → az Európai Bizottság december 17-én a magyarországi helyzet kapcsán meg is szólalt, hogy „osztja az Európai Parlament Magyarországgal kapcsolatos aggályait, különösen az alapjogokat, a korrupciót, a romák helyzetét és az igazságszolgáltatás függetlenségét illetően”.
   
 • Menekültkártya/etnikai kártya kijátszása: ha szükséges, különböző vallású, etnikai/nemzetiségi hovatartozású csoportok közötti feszültséget kell kiprovokálni, majd kihasználni, hogy aláássák a rendszer stabilitását: ilyen volt például Macedóniában az albánkártya, vagy Ukrajnában a magyarkártya, Magyarországon pedig a közel-keleti migránsok révén keltették a folyamatos feszültséget a Soros-szervezetek.
   
A 888.hu véleményrovatának szerzői: Bertha LászlóFalusi VajkFűrész GáborGFGGábor LászlóH.I.Ifj. Lomnici ZoltánKetipisz SztavroszMegadja GáborPozsonyi ÁdámSzentesi Zöldi LászlóVincze Viktor Attila.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére