Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szivárványcsaládok vs. „buzizó” villalakók

Bohár Dani

2021.01.05. 13:13

A „szellemi mélységnek” ezen bugyrai ismeretlenek a jóérzésű emberek számára. Lemerészkedtem, és nemcsak „buzizást” találtam. Szisztematikus néphülyítés a neved, RTL Klub.

Immár a tizedik szériával szennyezi a teret az RTL Klub Való Világ című műsorával. A 2002-es első kiadás óta sokat változott a világ. Manapság már ciki, ha valaki nem veszi elő a péniszét, és használja első nap. Ebben a szellemben álltam neki, hogy megnézzem, milyen is a színvonal az RTL Klubon 2020/21-ben. Természetesen a kíváncsiságom kiindulópontja a már sokat emlegetett „buzizás” volt.

A Való Világ 10. szériája olyan szellemi mélységbe kalauzolt el, ahol még nem jártam. (Pedig már sok mindennel találkoztam.) Bálint és Renátó a két szereplő, aki összebalhézott, és „buzizta” egymást, de természetesen más kedves jelzők is elhangzottak, például a patkány és a többi.

Nehéz leírni azt a miliőt, amit áraszt magából ez a műsor, de talán egyetlen szóval úgy tudnám jellemezni, hogy primitív. Félreértés ne essék, nem magas lóról beszélek, egész egyszerűen normális emberként, apaként egyáltalán nem szeretném, hogy a gyermekem ilyen műsorokat nézzen, de lehetősége se legyen rá, tehát a legjobb lenne, ha ehhez hasonló szennytartalmak elkészítésével nem is fáradozna az RTL.

Különösen pikáns volt ezt a részletet megtekinteni újévkor, miután a csatorna nézői szilveszter napján éjfélkor rendkívül progresszív köszöntőt tekinthettek meg Fischer Ivántól. Fischer Iván karmester, emellett a kormány egyik legnagyobb kritikusa (zenekara soha nem kapott annyi támogatást, mint a Fidesz-kormányok idején), politikai aktivista és a Budapest Pride fesztiválok állandó résztvevője és felszólalója.

A független/objektív csatorna annyira haladó, hogy évtizedes hagyományt szakított meg azzal, hogy nem a köztársasági elnök köszöntőjét adta le. A hangsúly ebben az esetben a hagyományon és a köztársasági elnökön van. Tehát mindegy, hogy hívják a köztársasági elnököt, hazánkban 30 éve szilveszterkor ő mond beszédet a tévében. Értem én, hogy Fischer Iván RTL-kompatibilisebb, mint Áder János, de akkor is. Érdekes módon Sólyom László államfőségének idején, úgy emlékszem, még nem voltak alternatív köszöntők a csatornán.

A baloldal kedvenc tévécsatornája tudta fokozni, hiszen Fischer után egy olyan kisfilmet adtak le, amelyben magyar családokat mutattak be, és arról szólt, hogy mennyire megviselte őket a 2020-as év. Talán nem is kell írnom, hogy a családok között kettő is volt, ahol anya és anya, illetve apa és apa nevelte a gyermekeket. Hiszen mi sem természetesebb, mint hogy Magyarországon öt családból kettő homoszexuális. Elérzékenyültem, meghatódtam, és nyugtáztam, hogy mennyire cukik a srácok, akik közösen nevelnek gyereket. (Nem!)

Aztán átkapcsoltam a kettes csatornájukra, ahol ment a „buzizás” izomból. Nem akarok műsorkészítési tippeket adni, de jövőre érdemes lenne Fischer Ivánt is beküldeni a villába, hogy mondja el, mi fán terem a progresszivitás.

Sokszor foglalkozom azzal, hogy a baloldali online sajtó mennyire ócska propagandát folytat, egyáltalán nem érdekli őket a valóság, és úgy hazudnak, mintha természetes lenne. Ugyanakkor egyre többször jutok arra, hogy a mocskosságuk nem éri el az RTL szintjét, hiszen a tévécsatorna nem egyszerűen fake newst nyom, hanem szisztematikus néphülyítéssel egybekötött politikai aknamunkát művel alattomos módon. Évtizedek óta.

A megérzésemet és tapasztalataimat megerősítette Gulyás Márton Partizán című csatornájának műsora, amelyben újra összehozta a Heti Hetes egykori tagjait. A Heti Hetes gyerekkorom (sokunk gyerekkora) közéleti műsora volt, amelyben úgy befolyásolták a néző politikai véleményét, hogy az észre sem vette. A Heti Hetes hatalmas szerepet vállalt még az RTL Klubon belül is abban, hogy mindent degradáljon, ami magyar. Iszonyatosan veszélyes műsor volt, hiszen rengetegen nézték, nevetgéltek rajta, és fel sem tűnt, hogy nemzeti identitásunktól akarnak megfosztani. A Heti Hetes szereplői a kor legkeményebb baloldali politikai aktivistái voltak. Az utólagos felismerésben sokat segített Gulyás Márton műsora, amit köszönök neki, hiszen a sejtésem bizonyosságot nyert. A Heti Hetes szereplői nemcsak akkor, hanem a mai napig is igazi, virtigli kommunisták. Kevés Partizán műsort tudok jó szívvel ajánlani, ez azonban közéjük tartozik, amelyet azért érdemes megnézni (például 30 évesként), mert hatalmas felismerés, hogy milyen emberek próbáltak befolyásolni egy országot.

A 2020-as rendkívül nehéz esztendő volt, de ez az év végi Heti Hetes-reunion tudta fokozni a nyomorúságot.

Spoiler: annyira lesz fröcsögős, amennyire sejteni véli a kedves olvasó.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére