Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tanácsok balos kommentelőknek

Pozsonyi Ádám

2022.03.22. 12:10

 

Ha vitába keveredsz valakivel, soha ne az igazságot keresd, hanem csak a magad igazát. Az igazságra mindig hivatkozz természetesen, de tudd, hogy az igazság kényelmetlen dolog, és igen gyakran útban van. Erre ajánlunk egy kiváló módszert.

Ha egy vitában valakinek a véleményét nem akarod figyelembe venni, vagy nevetségessé akarod tenni, a közlendője után fűzd mindig hozzá, hogy amit mond, az propaganda. Ha megmondja, hogy a hírt hol olvasta, mondd azt, hogy az propaganda, és aki azt mondja, az propagandát tol. A felület, ahol megjelent az propaganda oldal, és aki írta, vagy megjelentette, az nem más, mint propagandista.

 

Így sem a véleménnyel, sem a tényekkel nem kell foglalkozni, hisz az nem más, mint propaganda. Forrásokat sem kell vizsgálni, hisz propaganda oldalon nyilván nincsenek hiteles források, így megspóroljuk mind a nyelvtudás, mind a keresgélés fáradalmait.

Ha valaki mégis fotókat, adatokat, bármit fontoskodik valami közlendőhöz, tegyünk rá nevetős fejet, és írjuk ide is: Propaganda. A nevetős fej amúgy is ellenérv bármivel szemben.

Ha egy nézet, egy vélemény a kormányt támadja, akkor ott semmilyen tényre, bizonyítékra, hiteles forrásra nincs szükség, mert már maga a kérdés is bizonyító erejű. Tudniillik a kormány véleménye nem más, mint propaganda, a kormány propagandát tol, a felületei propaganda felületek, és a propaganda ellen védekezni kell, azt támadni, azt tagadni kötelező, és illik.

 

Példa:

Hír: – „Felújították a kerületi szakorvosi rendelőt kormányprojekt keretében.”

Helyes reakciók a kommentelőktől: Vajon mennyit nyúlhattak le a végső költségből? Biztos milliárdokat loptak a kerületi SZTK felújítása során. Csakis a Fideszhez köthető budapesti kerületeknek adtak fejlesztési pénzt. Mindent IS elloptak a kerületből! Ezeknek a dolgoknak utánanézni felesleges, hisz az ilyen jellegű kommentelői tevékenység nem más, mint harc a propaganda ellen. Ha bárki is utánanézne valaminek, netán elismerné, hogy valami itt-ott nem úgy van, az csökkentené a propaganda elleni harc hatékonyságát, és így az illető maga is egy propagandistává válna.

Összegezve: aki más véleményen van és más nézeteket közöl, mint a miénk, az propagandista, propagandát tol, beszopja a propagandát és nem más, mint egy propaganda terjesztő.

Ez alól egyetlen kivétel van: Mégpedig a független propaganda.

Ha valami elé vagy mögé odateszed, hogy független, az szintén egy eszköz ahhoz, hogy időt és fáradtságot kímélj meg.

A mi érdekeinket sértő hír propaganda, a mi érdekeinket képviselő hír pedig független. A független jelzővel ellátott dolog automatikusan jóvá válik. Független hír, független lemezkiadó, független zenekar, független áruházlánc stb.

A független lemezkiadó nem pénzt keres, hanem ügyet szolgál, a független zenekar nem tehetségtelen, hanem alternatív, a független áruházlánc nem hasznot zsebel be, hanem küzd a nem független áruházlánc egyeduralma ellen, a független propaganda nem propaganda.

Ami független, az csakis jó lehet, és a forrásokkal, nyelvtudással semmivel nem kell törődni, hisz a független jó, a propaganda rossz.

A „függetlent” még négyzetre lehet emelni azzal, hogy „független oknyomozó”. Ajánlott fordulat még egy beszélgetésben: „független oknyomozó iroda”.

Ha aztán összeesküvéselmélet-hívők kiderítik, és nem átallják azt terjeszteni, hogy valami se nem független, se nem oknyomozó, akkor azok véleményére is azt kell mondani, hogy propaganda, és ők most tolják a propagandát.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére