Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tésztafőzés és börtön

Bohár Dániel

2022.09.08. 18:50

2022-re eljutott oda Európa, hogy börtön jár azért, ha valaki kicsit melegebbre fűti fel a lakását. A jövőt lefestő sci-fi írók sosem voltak annyira bátrak és kreatívak, hogy ilyen abszurd dolgokat jósoljanak a világnak.

 

Két hír az elmúlt napokból.

Olaszországban tésztafőzési útmutatót hirdettek, amely szigorúan kimondja, hogyan kell ezentúl pastat készíteni. Természetesen az olaszok kiakadtak a döntés miatt.

A másik hír pedig Svájcból érkezett. Börtön járhat annak, aki 19 fok fölé fűti a házát Svájcban. Hagyok egy kis időt az értelmezésre.

2022-re eljutottunk oda, hogy törvényben határozzák meg az olaszoknak, hogyan főzzenek tésztát és börtön jár azért Svájcban, ha valaki kicsit fázósabb és nem szeretne 19 fokban otthon üldögélni. Egészen döbbenetes.

 

Közben pedig attól tartok, hogy ez csak a kezdet. Az Európai Unió elhibázott szankcióinak már most nagyon komoly látható nyomai vannak. Elszabadultak az energiaárak, emiatt mindennek az ára megemelkedett, elszabadult az infláció és a vége pedig sajnos az lesz, hogy nem lesz elegendő mennyiségű energiaforrás.

Az orosz agresszor Putyin már be is jelentette, hogy amennyiben Brüsszel tovább nyomja az ársapkás tervét, amely értelmében az unió tagállamai az oroszok által kijelölt ártól függetlenül a saját, közösségi árazási rendszerüket követnék, akkor egész egyszerűen nem küldenek több gázt. Ez pedig végzetes lenne. Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója például úgy értékelte a brüsszeli gázársapka tervet, mint az újabb szankciós csomag.

Az igazság a szankciókkal kapcsolatban pedig az, hogy többet ártottak Európának, mint Oroszországnak.

Amennyiben ezt a politikát folytatja az európai elit, akkor nemcsak borús, hanem hideg és szegény jövő áll előttünk.

 

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére