Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vécépapír-baloldal

Bohár Dániel

2023.01.09. 12:21

Azt is tudják fokozni, amit már nagyon nehéz. A baloldal valójában 347 ezer tekercs vécépapírral akarta megbuktatni az Orbán-kormányt, de hiba csúszott a nagyon kreatív kampánygépezetbe.

 

Amikor arról írok, hogy a baloldalon lényegében teljes alkalmatlan emberek vannak, akkor alábecsülöm őket, mert még a képzeletet is felül tudják múlni.

Nemrég derült ki, hogy a balosok a kampányidőszakban vécépapírral szerettek volna kampányolni, de a kormányváltás legfőbb eszköze nem készült el időben, már mint az összes, így egy csepeli raktárban rohadt 347 ezer tekercs toiletpapír, amit aztán valahogy megszerzett a Kétfarkú Kutya Párt és osztott szét.

Sokat elmond a történetről, hogy még a viccpárt is teljesen kikészült a baloldal bénaságától.

Az ellenzék 3 milliárd forintnak megfelelő amerikai dollárból kampányolt és ezekből a pénzekből vehették feltételezhetően a vécépapírokat is. Ugyanis egy olyan oldalról lehetett ezeket rendelni, (amikor még lehetett), amit az Ezalényeg nevű balos propagandaoldal kiadója üzemeltet. Róluk pedig tudni lehet, hogy csak hozzájuk több mint 1 milliárd forintnyi dollár érkezett a Korányi Dávid által összeszedett amerikai pénzből.

 

Igen, jól érti az olvasó. A balosok az amerikai kampánypénzből kb. 40 milliót vécépapírra költöttek. És igen, ilyenkor felmerül az is, hogy ezek kormányozni akartak.

Úgy gondolom, hogy ez a történet tökéletesen megmutatja, hogy jelenleg hol tart Magyarországon a baloldal.

Viszont így kezdem megérteni, hogy miért nem nyitott meg a Blaha nyilvános vécéje együtt a térrel. Lehet, hogy eddig nem volt hozzá vécépapír. Most viszont már van. 347 ezer tekercs. Amerikai dollárokból.

Magyarország, baloldal, 2023.

 

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére