Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Foglalkozunk nőügyekkel: A nők helye a bulvár világában

Fodor-Horváth Zsófia

2022.09.07. 12:05

A 888 podcastjának crossover epizódjában vendég: Filipp Dávid.

 

Várandós, hízott, fogyott, szakított, összejöttek: Ezek a vezető hírek a női celebek esetében. Túl sok bulvárlapot nem kell átpörgetni ahhoz, hogy lássuk, a női celebekkel keményebben bánik a műfaj, de sokaknak mintha ez már nem is számítana: a figyelem a lényeg, az előjel mellékes.

Az erkölcsi piedesztál tetejéről könnyű elítélni a bulvár műfaját, de valahogy még ezekhez az ítélkezőkhöz is eljutnak a legszaftosabb celebhírek. A bulvár műfaja már a pletykalapok előtt is létezett, a szájról szájra terjedő, többnyire megalapozatlan hírek terjesztése társadalmi szintű jelenség és még kifejezetten pozitív, közösségformáló ereje is van.

Az átlag ingerküszöb egyre magasabb, a megélhetési celebeknek ez azt jelenti, hogy a figyelemért, a kattintásokért – ami pénz – egyre többet kell beáldozniuk. Kinek éri meg ez az életforma? Miért van szükség a bulvárra?

A Foglalkozunk nőügyekkel podcast vendége a 888 Dühöngő podcastjából és a Filipp videósorozatból már jól ismert Filipp Dávid – a 888.hu főszerkesztő-helyettese.

Hallgassátok!

 

Facebook

 

Youtube

 

Videa

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére