Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Foglalkozunk nőügyekkel: Az online ismerkedés veszélyei

Fodor-Horváth Zsófia

2022.09.14. 12:03

A 888 podcastjának új vendége: Vámosi Kira írónő.

 

Egy pöccintés jobbra vagy balra: Ilyen egyszerű lenne a párválasztás? Az online társkeresők szerint igen – de azért nem árt tisztában lenni a Tinder-univerzum veszélyeivel.

Vámosi Kira, egy debreceni fiatal írónő erotikus krimijeivel indította írókarrierjét, harmadik könyvét azonban az online társkeresők és az ott szerzett rossz, sokszor veszélyes tapasztalatok ihlették: (Ne) Álljunk párba! – Kira legújabb regénye néha zavarba ejtő részletességgel mutatja meg, milyen nehézségeket rejt magában az elsőre könnyűnek és vonzónak tűnő online randizás világa. A könyv egy fiktív történetet mesél el, ami a „legrosszabb online ismerkedő személyiségtípusokat” mutatja be: ez egy merész húzás, hiszen ingoványos talaj a randizás alapján személyiségzavarokat diagnosztizálni, a könnyen fogyasztható cselekmény és az informatív karakterleírások azonban a randiappokkal fiatalon ismerkedőknek is segíthetnek abban, hogy felismerjék a rájuk leselkedő veszélyeket.

De mik is ezek a veszélyek? Tényleg ennyire ördögtől való lenne az online randizás vagy azért érdemes vele próbálkozni? Ha igen, hogyan?

Ezeket a kérdéseket járja körül a Foglalkozunk nőügyekkel podcast legújabb részében a házigazda, Fodor-Horváth Zsófia pszichológus és Vámosi Kira, a (Ne) Álljunk párba! című könyv szerzője. Hallgassátok!

 

Facebook

 

Youtube

 

Videa

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére