Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A liberálisok egyszerűen nem értik, hogy miről beszél Trump

888.hu

2020.10.25. 19:30

Kiakadtak a semmin.

Magyar idő szerint péntek hajnalban rendezték az Egyesült Államokban a második és egyben utolsó televíziós vitát Donald Trump elnök és Joe Biden demokrata elnökjelölt között. A műsorban előkerült az illegális bevándorlás témája is.

Trumpot arról a 545 bevándorló gyermekről kérdezték, akiknek a szüleit nem találták meg, miután elválasztották őket egymástól a határon.

Ezeket a gyerekeket prérifarkasok (coyotes) és sok rossz ember, kartell tagok hozzák ide. Őket használták arra, hogy bejussanak hazánkba

– mondta az elnök, és emlékeztetett arra is, hogy miközben őt vádolták ketrecépítéssel a bevándorlók számára, azokat valójában a Barack Obama adminisztráció létesítette az USA déli határán.

Amint a libsik meghallották a prérifarkas kifejezést egyből elkezdődött a sivalkodás. A Twitter egész egyszerűen felrobbant, mindenki kikérte magának Trump mondandóját. Az egyébként nem világos, hogy a gondolatmenetük szerint azt képzelték-e, hogy a gyerekek szüleit farkasozza le Trump, vagy magára az állatra gondoltak egyenesen. Végül is egy prérifarkas nem olyan nagy, egy oroszlán vagy tigris könnyebben át tud hozni egy gyereket a Rio Grande folyón.

A lényeg az, hogy Trump valóban a „coyotes” szót használta, ami tényleg prérifarkast jelent.

Csakhogy a hatóságok az USA-Mexikó határon előszeretettel utalnak az embercsempészekre is ezzel a szóval.

Tehát megint bebizonyosodott, hogy azok, akik most épp Trumpot szidják egy percet sem töltöttek el azzal, hogy utána nézzenek bizonyos tényeknek. Így benne van az is, hogy azt sem tudják, hogy Joe Biden épp 11 millió illegális bevándorlónak akar állampolgárságot adni. Mondjuk ez a libsiknél pont belefér.

Egyébként nem először fordult elő, hogy egy haladó kiakad a témán.

Pár évvel ezelőtt egy riportert, aki egyébként Gavin McInnes volt, hagyott faképnél egy liberális, aki azt vetette fel, hogy az embercsempészek megerőszakolják azokat a nőket, akiket épp megpróbálnak átjuttatni a határon.

A csajnak fogalma nem volt miről van szó.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére