Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Csak öt kiválasztott találkozhat Fekete-Győr Andrással egy százezres fesztiválon

Ányos Miklós

2021.08.09. 18:45

Nem mintha nagyobb igény volna rá, de ha ez nem lenne elég, még ki is sorsolják a „hatalmas támogatottságú” párt egészen egyedi eseményén részt vevő személyeket.

 

Az EFOTT Fesztivál Magyarország legnagyobb hallgatói eseménye és az egyik legtöbb fiatalt vonzó nyári fesztivál a Velencei-tó partján. A 110 ezres látogatottságú eseményen a koncertek mellett úgynevezett Civil tér is működik, ahová többek között a magyarországi pártok és ifjúsági szervezeteik is kitelepülhetnek. Ide szervez a Momentum „játékot”, amelyen személyes találkozót nyerhetsz magával Fekete-Győr András elnökkel!

Hát nem egy kihagyhatatlan ajánlat?

Azért, hogy eszedbe se jusson, hogy csak az adataidra van szükségük, össze is dobtak hozzá egy ötoldalas játékszabályzatot és adatkezelési tájékoztatót. Ebből is kiderül, hogy természetesen

fesztiváljegyet nem kapsz akkor sem, ha nyersz, tehát ha csak ezért regisztrálnál (mi másért), ne tedd!

Oldd meg, ahogy akarod, ha akkora szupersztárral akarsz találkozni, mint a küszöb alatti Momentum méltán népszerűtlen elnöke.

Egyébiránt a Civil tér az EFOTT-on eddig pont arról volt nevezetes, hogy szabadon odamehettél bármelyik párt sátrához, aktivistájához, politikusához, ha épp beszélgetni támadt kedved velük.
Kell néha a fesztiválokon is az újítás, na!
Olyan kicsinységeken már ne is akadjunk fenn, hogy a tájékoztató szerint a Momentum újra elkérheti a védettségi igazolványod, holott már a fesztivál területére sem léphetsz be anélkül. De lehet, ez abból fakad, hogy a PDF-fájl szerint a „szorgalmas momósok” csak átmásolták „meccsnézésszabályzatukat” ebbe az újba.
Védettség ide, védettség oda, azért a párt feltette a koronát a posztra (amit aztán később kijavítottak):

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére