Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Cseh Katalin megint mindenkinél okosabb volt

888.hu

2022.11.16. 12:00

Egyelőre se a lengyelek, se semmilyen nemzetközi szerv nem tudja, hogy a kedd este Lengyelországba becsapódó rakéta az orosz vagy az ukrán féltől érkezett. De nincs ok a pánikra, mert itt van nekünk Cseh Katalin, aki tájékozottabb és frissebb információkkal rendelkezik, mint az érintett felek, amiket aztán szerencsére meg is oszt velünk.

 

Mint ismert, Kelet-Lengyelországban kedden becsapódott és két embert megölt, egy légvédelmi rakéta. Pontos információk egyelőre még mindig nincsenek arról, hogy kitől érkezhetett, ellenben Joe Biden amerikai elnök szerdán reggel a G20-as csúcson azonban már arról beszélt, hogy vannak arra utaló jelek, hogy az egy ukrán légvédelmi rakéta volt.

 

 

Biden egy SZ-300-as, szovjet gyártmányú rakétarendszer által kilőtt légvédelmi rakétáról beszélt, amely az ukrán-lengyel határtól 6 kilométerre fekvő lengyelországi Przewodówban, egy gabonatárolóba csapódott be.

Úgy tűnik, hogy Biden és Katka nincs egy véleményen. Cseh Katalin, ugyanis ahelyett, hogy józan, higgadt politikusként viselkedne egy ilyen kiélezett háborús helyzetben, a hír kirobbanásakor azonnal valami hangzatosat akart posztolni és kijelentette, kedd este 8 órakor hogy OROSZ légvédelmi rakéták csapódtak Lengyelországba.

 

Később feltehetően kínosnak vagy hiteltelennek érezte a posztját, javította úgy, hogy belecsempészte a „feltehetően” szót.

 

Reméljük, Cseh Katka sosem kerül olyan felelősségű pozícióba, ahol annak, amiket hirtelen felindulásból megoszt vagy beszél, emberek millióra legyenek hatással.

Stratégiai nyugalom, Katalin. Talán ismerős lehet ez a kifejezés...

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére