Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kovács Zoltán helyre tette Szabó Tímeát

888.hu

2021.09.15. 17:40

Szabó Tímea ismét nagyotmondásba kezdett a vadászati világkiállítás költségvetését illetően, most azonban Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár kiigazította a képviselőnő által hangoztatott egyre csak növekvő kamuösszegeket.

 

A Párbeszéd politikusa egy hónapja még arról posztolt a Facebookon, hogy a vadászati világkiállítást 70 milliárdos költségvetéssel rendezik meg.

Mostanra azonban már a 70 milliárd forint lejárt lemez lett, ezért Szabó Tímea 100 milliárd forintra emelte a tétet.

Ha jól értem, mindenhol terjed a vírus, csak Semjén 100 millárdos vadászkiállításán nem. Ezért kell Orbánnak a rendeleti kormányzás meghosszabbítása. Jó lenne most már a hülyének nézést kicsit letekerni”

– olvasható a baloldali politikus bejegyzésében.

Ehhez képest a valóság az, hogy az egész kiállítás költségvetése mindössze 17 milliárd forint. Erre Kovács Zoltán egy hozzászólásában hívta fel a figyelmet.

Ezek után tök jó lenne, ha Szabó Tímea tekerné le egy kicsit az emberek hülyének nézését. Ezenkívül azt sem láttuk, hogy a Budapest Pride ideje alatt aggódott volna a járvány miatt. Lehet, hogy tud valamit, amit mi nem, és a liberális dzsemborikon nem terjed a vírus. Ez azonban tudományosan nem bizonyított, úgyhogy jobb lenne, ha a képmutatást is lejjebb tekerné.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére