Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Na, ki hívta ki a terrorelhárítást egy mókusra vadászó műanyagpisztolyos srácra?

Békési Marcell

2020.09.24. 17:30

Alyssa Milano, antifasiszta hollywoodi sztár. Pár nappal korábban még arról tweetelt, hogy „Defund the police”. Ha Hollywood nem lenne, ki kéne találni.

Hét járőrautó, egy rendőrségi helikopter és néhány tucat kommandós szállta meg egy szép napsütéses délelőtt – múlt vasárnap – Alyssa Milano kaliforniai Bell Canyon Home-ban található rezidenciáját, miután lakossági bejelentést kaptak arról, hogy egy „gyanús fegyveres férfi járja a környéket”.

A rendőrségi közleményből kiderül, hogy

egy kissrác volt az műanyagpisztollyal. Mókusra vadászott.

A hír, amit Alyssa Milano, a Melrose Place Jennifer Mancinije és a Bűbájos boszorkák Phoebe-je azonnal cáfolt – „a szomszéd hívta az én kertembe a rendőrt” – már csak azért is ironikus, mert a művésznő egész konkrétan Hollywood legvéresszájúbb anarcho-feministája, több száz posztjában követelte a rendőrég feloszlatását már évekkel a BLM-mozgalom előtt.

A körülmények ugyanis gyanúsak, a színésznő Twitterjéről ugyanis egy időre eltűntek a #DefundThePolice és #FuckThePolice bejegyzések, valamint az is gyanúra adott okot, hogy a rendőrök miért a színésznőt hívták vissza, ha nem ő volt a bejelentő? És miért az ő kertjénél keresték a terroristát? És miért neki címezték a bejelentés megköszönését?

A művésznő többek között arról híres, mikor tavaly országos szintű cölibátust rendelt el a liberális nők számára, amiért Georgiában meghozták az abortusztörvényt.

A kérdés már csak az, hogy hogyan fognak néhány hónapnál tovább túlélni a hollywoodi sztárok, hogyha mókusra vadászó műanyagpisztolyos kiskorú srácokkal sem bírnak el.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére