Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nagyon el vannak keseredve a baloldali Twitter-felhasználók, hogy visszatérhetnek a konzervatívok

888.hu

2022.10.29. 16:30

Több hollywoodi sztár mellett több baloldali felhasználó is azzal ijesztgetett mindenkit, hogy elhagyják a Twittert, amiért Elon Musk befejezte annak felvásárlását. A kilépések száma azonban nem növekedett meg drasztikusan....

 

A hollywoodi baloldali elit megfogadta, hogy kilép a Twitterről, miután Elon Musk a héten befejezte annak 44 milliárd dolláros felvásárlását.

Az NBC This Is Us producere, Ken Olin az elsők között volt, aki bejelentette Twitter-exodusát. „Elmegyek innen” – tweetelte pénteken.

 

 

A Disney csatornán megismert She-Hulk című Marvel sorozatban megismert színésznő, Jameela Jamil még áprilisban jelentette be, hogy kilép a Twitterről, mivel szerinte az oldal tele lesz majd gyűlölettel és mindenféle bigottsággal. Ámde „Amazon” még ma is megtalálható a platformon.

 

 

A Netflix The Watcher (A megfigyelő) című sorozatának sztárja, Mia Farrow szintén bejelentette korábban, hogy elhagyja a Twittert.

 

Nos, ha a Twitter még mérgezőbbé válik – a Trumpy-féle hazugságokkal és a sok gyűlölettel –, akkor kevésbé fogják komolyan venni, és a hozzám hasonló emberek kilépnek – a lelki nyugalmam érdekében.”

– írta Farrow egy azóta törölt tweetben áprilisban. Néhány nappal később azonban ő is gyorsan meggondolta magát.

 

 

De több olyan tweetet is lehetett olvasni baloldali felhasználók részéről, akik szintén nagyon el voltak keseredve, hogy a konzervatívok visszatérhetnek az oldalra, és visszavonhatják a tiltásukat. Szerintük ezzel „megnyílnak a pokol kapui”, és a platformot el fogják lepni az általuk csak rasszistának és fasisztának bélyegzett embertársaik.

 

Azonban megnyugodhatnak: Donald Trump korábbi amerikai elnök bejelentette, hogy nem kíván visszatérni a Twitterre.

 

Szeretem Elont, és sok szerencsét kívánok neki. Remélem, jól jár vele.”

– mondta.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére